Πολιτικη & Οικονομια

Εσύ την αντέχεις τόση επανάσταση;

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιατί είναι διαπλοκή ένας σερβιτόρος φίλος υπουργών, που έβγαζε 5 χιλιάδες το χρόνο, την επόμενη χρονιά να βγάζει 200; Ποιο μήνυμα έστειλε ο ορισμός της συμβούλου του πρωθυπουργού στην προεδρεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού; O Τατσόπουλος, ο Πανούτσος, ο Χάρης Θεοχάρης πάνε στη ΝΔ που είναι δεξιά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, που πάνε η Παπακώστα, η Μεγαλοοικονόμου, ο Σαρίδης, ο Κουίκ, είναι αριστερός; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr. 

 

Δηλαδή τι περίμενες εσύ στο Μαρούσι, την Ρόμπιν Ράιτ;

 

 

Θα προσλάβει 15.000 εκπαιδευτικούς ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει; Όχι βέβαια. Αλλά με αυτόν τον τρόπο θα κατηγορεί την επόμενη κυβέρνηση ότι είναι ανάλγητη που δεν τους προσλαμβάνει, ενώ αυτοί που είναι καλοί άνθρωποι θα το έκαναν.

 

 

 

Ο ορισμός της συμβούλου του πρωθυπουργού στην προεδρεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι ένα μήνυμα προς τους επιχειρηματίες: Ότι και να αλλάξει η κυβέρνηση, αυτοί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συναλλάσσονται.

 

 

Ο ένας δεν φοράει γραβάτα. Ο άλλος έζησε 2 χρόνια στο Αιγάλεω. Ο τρίτος ριζοσπαστικοποιήθηκε το 2002 και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στη μαμά του. Δεν αντέχεται τόση επανάσταση!

 

 

Κανείς δεν μπορεί να με βγάλει από τη θέση μου, είπε η κυρία Θάνου επιβεβαιώνοντας από την πρώτη της δήλωση αυτό που την κατηγορούσαν: Ότι είναι μια κομματική και όχι συναινετική επιλογή για την Ανεξάρτητη Αρχή.

 

 

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ότι το μακρινό 2014 ο Σταύρος Δήμας δήλωνε: «Δεν θα δεχθώ να εκλεγώ πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής».

 

 

Δηλαδή ο Τατσόπουλος, ο Πανούτσος, ο Χάρης Θεοχάρης πάνε στη ΝΔ που είναι δεξιά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, που πάνε η Παπακώστα, η Μεγαλοοικονόμου, ο Σαρίδης, ο Κουίκ, είναι αριστερός;

 

 

Δηλαδή αφού τον διέγραψαν από τους ΑΝΕΛ, τώρα ο Τέρενς Κουίκ είναι στην κυβέρνηση ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς δεν το είχαμε φανταστεί τόσα χρονιά ότι Αριστερά είναι ο Τέρενς και η Ραχήλ και η Παπακώστα;

 

 

Κοίτα λοιπόν ένα περίεργο πράγμα, το «παλιό» πολιτικό σύστημα ήταν αυτό που τους είχε στείλει όλους στον Κορυδαλλό και το «καινούργιο» είναι αυτό που κάνει μπίζνες μαζί τους.