Πολιτικη & Οικονομια

Εσύ την αντέχεις τόση επανάσταση;

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petsiti-fla-1-3_1.jpg

Γιατί είναι διαπλοκή ένας σερβιτόρος φίλος υπουργών, που έβγαζε 5 χιλιάδες το χρόνο, την επόμενη χρονιά να βγάζει 200; Ποιο μήνυμα έστειλε ο ορισμός της συμβούλου του πρωθυπουργού στην προεδρεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού; O Τατσόπουλος, ο Πανούτσος, ο Χάρης Θεοχάρης πάνε στη ΝΔ που είναι δεξιά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, που πάνε η Παπακώστα, η Μεγαλοοικονόμου, ο Σαρίδης, ο Κουίκ, είναι αριστερός; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr. 

 

Δηλαδή τι περίμενες εσύ στο Μαρούσι, την Ρόμπιν Ράιτ;

 

 

Θα προσλάβει 15.000 εκπαιδευτικούς ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει; Όχι βέβαια. Αλλά με αυτόν τον τρόπο θα κατηγορεί την επόμενη κυβέρνηση ότι είναι ανάλγητη που δεν τους προσλαμβάνει, ενώ αυτοί που είναι καλοί άνθρωποι θα το έκαναν.

 

 

 

Ο ορισμός της συμβούλου του πρωθυπουργού στην προεδρεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι ένα μήνυμα προς τους επιχειρηματίες: Ότι και να αλλάξει η κυβέρνηση, αυτοί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συναλλάσσονται.

 

 

Ο ένας δεν φοράει γραβάτα. Ο άλλος έζησε 2 χρόνια στο Αιγάλεω. Ο τρίτος ριζοσπαστικοποιήθηκε το 2002 και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στη μαμά του. Δεν αντέχεται τόση επανάσταση!

 

 

Κανείς δεν μπορεί να με βγάλει από τη θέση μου, είπε η κυρία Θάνου επιβεβαιώνοντας από την πρώτη της δήλωση αυτό που την κατηγορούσαν: Ότι είναι μια κομματική και όχι συναινετική επιλογή για την Ανεξάρτητη Αρχή.

 

 

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ότι το μακρινό 2014 ο Σταύρος Δήμας δήλωνε: «Δεν θα δεχθώ να εκλεγώ πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής».

 

 

Δηλαδή ο Τατσόπουλος, ο Πανούτσος, ο Χάρης Θεοχάρης πάνε στη ΝΔ που είναι δεξιά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, που πάνε η Παπακώστα, η Μεγαλοοικονόμου, ο Σαρίδης, ο Κουίκ, είναι αριστερός;

 

 

Δηλαδή αφού τον διέγραψαν από τους ΑΝΕΛ, τώρα ο Τέρενς Κουίκ είναι στην κυβέρνηση ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς δεν το είχαμε φανταστεί τόσα χρονιά ότι Αριστερά είναι ο Τέρενς και η Ραχήλ και η Παπακώστα;

 

 

Κοίτα λοιπόν ένα περίεργο πράγμα, το «παλιό» πολιτικό σύστημα ήταν αυτό που τους είχε στείλει όλους στον Κορυδαλλό και το «καινούργιο» είναι αυτό που κάνει μπίζνες μαζί τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.