Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της ALCO

Για το κεντρικό δελτίο του OPEN

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kalpi3.jpg
© eurokinissi

Με 5,3 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της ALCO για το κεντρικό δελτίο του OPEN. Στην αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά φθάνει τις 6,2 μονάδες υπέρ της ΝΔ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 23,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,4%, ακολουθεί με 6,2% η Χρυσή Αυγή, με 4,6% το ΚΙΝΑΛ, με 5,3% το ΚΚΕ, ενώ τα άλλα κόμματα δεν περνούν το όριο για την είσοδό τους στη Βουλή. Στην αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 27,6% για τη ΝΔ, 21,4% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 7,2% για τη ΧΑ, 5,4% για το ΚΙΝΑΛ, 6,2% για το ΚΚΕ, ενώ το 2,9% αγγίζει η Λαϊκή Ενότητα.

kalpi4.jpg

Μετά τις εκλογές, κυβέρνηση με κορμό ΝΔ θέλει το 19% και με κορμό ΣΥΡΙΖΑ 14%.

Μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ποιος μπορεί να οδηγήσει την οικονομία στην ανάπτυξη; Το 16% απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, το 27% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κανένας από τους δύο το 49%.

Μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ποιος μπορεί να αποκαταστήσει αδικίες μνημονίων: Τσίπρας απαντά το 19%, Μητσοτάκης απαντά 18% αλλά κερδίζει ο κανένας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.