Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Ποταμιού-Μεγάρου Μαξίμου για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Είναι Κυριακή και είναι λογικό κάποιοι να υπολειτουργούν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
potami23432.gif
©EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πολιτική αντιπαράθεση συνεχίζει να προκαλεί η συμφωνία των Πρεσπών. Αυτήν τη φορά στις δύο πλευρές βρίσκονται το Μέγαρο Μαξίμου και το Ποτάμι.

Όλα ξεκίνησαν με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει τον Σταύρο Θεοδωράκη «να ετοιμάζεται να ρίξει το Ποτάμι στις εκβολές των Πρεσπών». Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του κόμματος φέρεται να είχε δύο μυστικές συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου εκτυλίχθηκε –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- ένα «παζάρι» για να καταψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή με ανταλλάγματα το Επικρατείας και ένα υπουργείο.

nea-selida.gif

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος σχολίασε με χιούμορ το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι μεταξύ άλλων ζήτησε μια μόνιμη θέση στο πάρκινγκ της Πειραιώς και δύο ντενεκέδες λάδι.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο κάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να ανοίξει τα χαρτιά του και να πάρει επίσημα θέση για το αν έχει αλλάξει στάση. Υπενθυμίζεται ο κ. Θεοδωράκης είχε ταχθεί υπέρ της συμφωνίας, επισημαίνοντας ότι θα την υπερψηφίσει και κάνοντας λόγο για μια «καλή συμφωνία».

Στη συνέχεια ήρθε η απάντηση του Δημήτρη Τσιόδρα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού έγραψε στο Twitter:

Είναι Κυριακή και είναι λογικό κάποιοι να υπολειτουργούν, ακόμη και στο Μαξίμου. Αν δεν υπολειτουργούσαν πάντως θα γνώριζαν ότι το Ποτάμι εκτός από έξυπνες ατάκες δίνει και ολοκληρωμένες απαντήσεις. Ας διαβάσουν εδώ και εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.