Πολιτικη & Οικονομια

Οργή στην αντιπολίτευση για τις ειρωνείες Πολάκη με τις φονικές πυρκαγιές

ΝΔ: Αστειάκια με τους 99 νεκρούς στο Μάτι, κατάντια - ΚΙΝΑΛ: Κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία, ντροπή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nd.gif
©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και η προσπάθειά του να συσχετίσει τις φονικές πυρκαγιές σε ΗΠΑ και Μάτι Αττικής, εκφράζοντας την απορία του για ποιον λόγο η Ρένα Δούρου δεν έχει παραιτηθεί ακόμα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την επίμαχη ανάρτηση του κ. Πολάκη...

Η ΝΔ σχολίασε πως «ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει "αστειάκια" ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Χρηστίδης: Αντί για συγγνώμη, ειρωνείες

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.