Πολιτικη & Οικονομια

Μπακογιάννη: Ο Δραγασάκης γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών

«Η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση δεν έχει τέλος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bakoyanni.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος προανήγγειλε την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη.

«Η υπερήφανη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς καταγράφει άλλη μια επιτυχία: την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας στο τέλος του χρόνου. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν προϊόν μιας συγκυρίας κρίσης, γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών», αναφέρει η κ. Μπακογιάννη και συνεχίζει:

«Οι θεσμικές βελτιώσεις στο νόμο Κατσέλη που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία μπορούν να προστατεύσουν τους πραγματικά αδύναμους. Όμως η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει: από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” πέρασε σε δεκάδες  πλειστηριασμούς ημερησίως  και τώρα στην οριστική κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.