- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Οι καθηγητές της κυβέρνησης, η «γέφυρα» της Ρένας και ο υπαρκτός σουρεαλισμός
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.
Και ενώ η μισθοδοσία του Δημοσίου έχει πάρει την ανιούσα, η Ρένα ανακαινίζει αίθουσα γυμναστικής στο Αιγάλεω και το γιορτάζει με βιντεονταούλια και οι πολίτες γλιστράνε πάνω στα σκισμένα μνημόνια. Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.
Ξαφνικά μου διέσχισε το μυαλό η ιδέα, πως όταν έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, ήταν απατεώνες.
Ή ο Καμμένος είναι συκοφάντης ή ο Κοτζιάς ψεύτης. Αν οι θεωρίες Καμμένου είναι ψεκασμένες, όπως λέει η κυβερνητική εφημερίδα, πώς δεν είναι ψεκασμένη η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος; Ζούμε στον υπαρκτό σουρεαλισμό.
Η Ρένα έκανε βίντεο με ηρωική μουσική και σλόγκαν «αυτό δεν είναι fake news», για να διαφημίσει την «ανακαίνιση μιας αίθουσας γυμναστικής» στον Δήμο Αιγάλεω. Ούτε τη Γέφυρα Ρίου - Αντίρριου να εγκαινίαζε!
Αν σκεφτείς ότι η Φωτίου, ο Βαρουφάκης, ο Μάρδας, ο Μαριάς, ο Κοτζιάς, ο Γαβρόγλου, ο Κατρούγκαλος, ο Μπαλτάς, ο Παρασκευόπουλος είναι καθηγητές πανεπιστημίου, μπορείς να καταλάβεις κάπως γιατί είναι σε αυτήν την κατάσταση τα ελληνικά ΑΕΙ.
«Αλλοίωση του δημοσιογραφικού χαρακτήρα της ΕΡΤ», καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ. Επειδή στη θέση προϊσταμένων ορίζονται «πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με το επάγγελμα του δημοσιογράφου». Λίγο αργά ανακάλυψε την «παραδιοίκηση» το σωματείο των δημοσιογράφων.
Δύο δισ. αυξήθηκε η μισθοδοσία του Δημοσίου στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να το θυμόσαστε την επόμενη φορά που κάποιος θα σας πει ότι πληρώνετε 2 δισ. ΕΝΦΙΑ το χρόνο επειδή «έτσι επιβάλλει» η τρόικα, οι δανειστές και η νεοφιλελεύθερη Ευρώπη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα εποχή ενεργειακής αυτονομίας και περιβαλλοντικής αναβάθμισης
Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις κινητοποιήσεις
Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ, Άγνωστο Στρατιώτη και τα 5 του παιδιά
Οι ψηφιακοί έλεγχοι αποκάλυψαν αδήλωτους τζίρους - Ιστορική μείωση φοροδιαφυγής και «κενού ΦΠΑ»
Η αγορά λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο για τη δεύτερη «ανοιχτή» Κυριακή των γιορτών
O πρωθυπουργός θα μεταβεί και στη Ραμάλα
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπειρία του νοσοκομείου Mount Sinai
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία της εορταστικής περιόδου για τις τοπικές αγορές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί σε διάλογο χωρίς μπλόκα
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καλεί σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Η υπουργός Παιδείας ανακοινώνει την επέκταση του θεσμού μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά
Όσα αλλάζουν από τον Ιανουάριο - Όφελος για εκατομμύρια πολίτες
Αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων
Παρόντες στο περιστατικό ήταν τουλάχιστον άλλοι έξι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εκπροσώπησε την Ευρωζώνη στη συνεδρίαση
Η μηνιαία κλήρωση για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ανέδειξε 556 τυχερούς
Υπερψηφίστηκε στη Βουλή η οριστική μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για τον «διάλογο» στον πρωτογενή τομέα, τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και την απουσία νησιωτικών πολιτικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.