Πολιτικη & Οικονομια

Financial Times: Υπονομεύει τη Συμφωνία των Πρεσπών η διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα στηρίζει με σθένος τη συμφωνία αλλά οι δεξιοί Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν απειλήσει να αποχωρήσουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσίπρας - Καμμένος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η «διαμάχη» μέσα στην «εύθραυστη» κυβέρνηση μεταξύ «των εθνικιστών και των αριστερών υπονομεύει την επί 30 χρόνια διαμάχη πάνω στο θέμα της “Μακεδονίας”» αναφέρει σε άρθρο της η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας Financial Times στην Αθήνα Κέριν Χόουπ.

Και προσθέτει: «ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει να επιβιώσει με τη μορφή της κυβέρνησης μειοψηφίας ακόμα και αν ο Καμμένος κάνει πράξη την απειλή του καθώς ο Τσίπρας υπολογίζει ότι έχει μπροστά του αρκετούς μήνες για να βρει τις έξι ψήφους που χρειάζεται».

«Το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα στηρίζει με σθένος τη συμφωνία αλλά οι δεξιοί Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν απειλήσει να αποχωρήσουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών» γράφουν οι FT.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου
Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου

Σχεδόν σύσσωμη η εγχώρια αριστερά έδωσε το «παρών» σε διαμαρτυρία έξω από το Βυζαντινό μουσείο, το οποίο και δόθηκε (έναντι αντιτίμου) στην κόρη του τέως βασιλιά για να πραγματοποιήσει το pre wedding party.

Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά
Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά

Oι τότε πρωταγωνιστές, τώρα με διάφορα «πατριωτικά και εθνικά» προσωπεία ανησυχούντων πρώην στη μια πλευρά ή «κεντροαριστερά και rebranded» στην άλλη, επιδιώκουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι με άλλα ονόματα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.