Πολιτικη & Οικονομια

O μελλοντικός πρωθυπουργός που γνωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4600564.jpg
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πόσους Σώρρες να αντέξει πια αυτός ο τόπος; Πού είναι το «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα»; Τι μπορούμε να ισχυριζόμαστε ταυτοχρόνως στην ψεκασμένη χώρα; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.

 

Ζω με ενοίκιο σ’ ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι, είπε με νόημα η υπουργός Έφη. Φοβερό, η κοπέλα γνώρισε τη σκληρή τη βιοπάλη περισσότερο κι από τον άλλο που έζησε δυο χρόνια στο Αιγάλεω!

 

 

Εκτός από τα γερμανικά δάνεια μπορούμε και να ζητάμε λεφτά από τις άλλες χώρες για τους έλληνες πτυχιούχους που μεταναστεύουν έξω, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δουζίνας. Πόσους Σώρρες να αντέξει πια αυτός ο τόπος;

 

Πάντως να το ξέρετε: Όταν έρθει η Αριστερά στα πράγματα, θα καταργήσουμε τις παρελάσεις.

 

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι στους 99 νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι οι 13 ήταν από πνιγμό, δηλώνει ότι οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού είναι τεράστιες.

 

Στην ψεκασμένη χώρα μπορούμε να ισχυριζόμαστε ταυτοχρόνως και ότι η συμφωνία για το Μακεδονικό είναι προδοτική για μας και ότι οι άλλοι λαδώνονται με εκατομμύρια για να την ψηφίσουν.

 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέβηκε στο γήπεδο με την εξής σύνθεση: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαρμπά, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς. Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

 

Αυτούς που μιλάνε με τόση ευκολία για χρηματισμό των βουλευτών στα Σκόπια, ώστε να ψηφίσουν τη συμφωνία, δεν τους ενοχλεί καθόλου που επαναλαμβάνουν τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου;

 

Μήπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο δεν το έκλεισε η Σύγκλητος, αλλά ήθελαν απλώς οι επιχειρήσεις που στεγάζονται εκεί να κάνουν απογραφή προϊόντων, ανεφοδιασμό και παραλαβή για τη φθινοπωρινή σεζόν;

 

Είναι δυνατόν μια τόσο σοβαρή θέση της εθνικής πολιτικής, όσο η αλλαγή της αιγιαλίτιδας ζώνης, να ανακοινώνεται από έναν υπουργό την ημέρα που απομακρύνεται από το υπουργείο του;

 

Στο πρόσωπο του πιτσιρίκου που κουνάει το δάχτυλο στον Γαβρόγλου βλέπουμε τον μελλοντικό πρωθυπουργό. Τότε που ακόμα και η εποχή Τσίπρα θα μοιάζει πολιτισμένο, ευρωπαϊκό παρελθόν και η Ελλάδα θα έχει οριστικά μετακομίσει στην τριτοκοσμική Ανατολή.

 

Πού είναι το «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα» αναρωτιέται ο υπουργός Παιδείας, Γαβρόγλου, όταν τον κατηγορούν για την ανομία στα πανεπιστήμια. Είναι τόσο πολύ σέβεντις, που δεν έχει νόημα καμία συζήτηση επί της πραγματικότητας.

 

Πάντως είναι πρωτοφανές να ακούγονται δημοσίως, σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου κατηγορίες για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και δωροδοκία και ούτε ένας σε ολόκληρο το κόμμα να μην αισθάνεται υποχρεωμένος να απαντήσει κάτι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.