- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πόλωση για να περιχαρακώσει το ακροατήριο του»
Υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν προτείνει «κάποια αποσπασματικά μέτρα που ακούγονται ευχάριστα»
«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πόλωση για να περιχαρακώσει το μικρό ακροατήριο το οποίο του έχει απομείνει. Αλλά η πόλωση αυτή είναι ζημιά όχι για την ΝΔ αλλά για τη χώρα» δηλώνει η βουλευτής και τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και σημειώνει ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα σε αυτήν την αυτοκτονική για τη χώρα -αλλά και για την δημοκρατία- λογική».
Υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν προτείνει «κάποια αποσπασματικά μέτρα που ακούγονται ευχάριστα», αλλά παρουσίασε το συνολικό της σχέδιο για το αύριο. «Με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει σήμερα η χώρα, χαμηλότερους όλων των χωρών που μπήκαν σε πρόγραμμα, θα παραμείνουμε σε έναν κύκλο στασιμότητας. Οι νέοι μας θα συνεχίσουν να φεύγουν στο εξωτερικό και η χώρα θα αργοπεθαίνει. Εμείς θέλουμε να μεγαλώσουμε την πίτα για να ωφεληθούν οι πολλοί» τονίζει.
Η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «όταν οριστεί η ημερομηνία των εκλογών, οι πολίτες θα εκφραστούν ανοιχτά και τότε οι διαφορές στα ποσοστά θα είναι συντριπτικές», επισημαίνει ότι «οι πολίτες μετά από 9 χρόνια κρίσης είναι απογοητευμένοι και αισθάνονται προδομένοι» και υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ διεκδικεί τη θετική ψήφο των Ελλήνων».
Σε ερώτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών η Ντόρα Μπακογιάννη εξηγεί ότι αν κυρωθεί από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας και το ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια να αλλάξει. «Θα πρόκειται για μια διεθνή συμφωνία της χώρας την οποία θα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε» σημειώνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέρασε και η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων σε ελβετικό φράγκο ψηφίσθηκε
Οι ανακοινώσεις και οι διευκρινίσεις για το πάγιο ύδρευσης και το πάγιο αποχέτευσης
Τι ανέφερε ο Μάκης Βορίδης στον ΣΚΑΪ - Τι απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Πώς γίνεται ο σύντροφος Πολάκης να είναι ο μόνος συνεπής
Αναβάθμιση υπηρεσιών για διευκόλυνση των φορολογούμενων
«Πριν 2 ημέρες ήπια 2 ποτήρια κρασί» αναφέρει σε ανάρτησή του
Τι περιλαμβάνει η πρώτη πληρωμή
Μέχρι σήμερα η πληρωμή του
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης ως αυτοσκοπός
«Δοκιμασία ειλικρίνειας για όλα τα κόμματα» η ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Η προηγουμένη «ηχηρή» διαφοροποίηση ήταν με αφορμή την υπόθεση Ρούπου
Αποδίδει την ένταση της συμπεριφοράς της στον φόβο πολιτικού ανταγωνισμού
Tου αφαιρέθηκε το δίπλωμα και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 350 ευρώ
Η κυβέρνηση συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές αξιολογήσεις στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και γεωπολιτικής
Με εκπροσώπους μαθητικών κοινοτήτων συναντήθηκε η Υπουργός Παιδείας
Yποστηρίζοντας ότι οι νόμιμοι αγρότες δεν μπορούν να μπαίνουν σε κίνδυνο
Θεσμική ανακοίνωση μετά από την αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής
Αν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ζητήσει συγγνώμη, ο υπουργός Υγείας θα καταθέσει μήνυση
Ιστορική μέρα για το Πολεμίκο Ναυτικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.