Πολιτικη & Οικονομια

Χρ. Καραγιαννίδης: «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια ομάδα ελεεινών ανθρώπων»

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κουβέντα μαζί της»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Εξαιρετικά σωστή» χαρακτήρισε ο Χρήστος Καραγιαννίδης  την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρχουν αυτές τις ημέρες στελέχη του κόμματος στα πάνελ των τηλεοπτικών καναλιών.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, «το σύνολο της αντιπολίτευσης προέβη σε κανιβαλισμό», στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που σάρωσε τα πάντα στην Ανατολική Αττική, προκαλώντας τον θάνατο 91 ανθρώπων.

«Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων στο πολιτικό πεδίο αυτήν τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ελεεινών» ανέφερε, διευκρινίζοντας: «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια ομάδα ελεεινών ανθρώπων με τον πιο ελεεινό αυτών να ηγείται αυτής της παράταξης και δεν μπορεί να γίνει κουβέντα».

Υπάρχουν κανάλια που λένε ψέματα

Ο κ. Καραγιαννίδης υποστήριξε ότι υπάρχουν κανάλια που εμφανίζουν «ψεύτικους εθελοντές διασώστες» και δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας.

«Ένας είπε ψευδώς ότι "τους αφήσαμε νηστικούς". Δεν μπορεί να γίνει κουβέντα, καθώς σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βάζει τη γυναίκα του να γράψει μια ψεύτικη επιστολή» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Καραγιαννίδης ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στη δασοπυρόσβεση και στον προσανατολισμό της Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να γίνουν πολλά περισσότερα στον τομέα της πρόληψης, ώστε «να γλυτώσουμε από μελλοντικές καταστροφές».

Καμία προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης

Επιπλέον, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν διαχειρίζομαι επικοινωνιακά τον θάνατο 91 ανθρώπων», υπογραμμίζοντας πως «στη δική μου λογική δεν πέφτει ως αντίβαρο τον Σεπτέμβριο να πούμε πολλά θετικά πράγματα».

«Θα τα πούμε γιατί ήταν προγραμματισμένο να τα πούμε, αφού δεν είχε κανείς στο μυαλό του τι θα μπορούσε να συμβεί» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει «να προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε το κλίμα που είναι βαρύ εξαιτίας της καταστροφής».

«Το κλίμα θα αντιστραφεί αν η ισχύς του νόμου γίνει πράξη για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 100 χρόνια. Αυτό θα δείξει ότι βάλαμε μυαλό, και εμείς ακόμα» κατέληξε.