Πολιτικη & Οικονομια

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας

Στις 5 το απόγευμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ypoyrgiko.jpg
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Εκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί σήμερα το απόγευμα, στις 5 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την χθεσινοβραδυνή συνέντευξη Τύπου για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία της αν. Αττικής. 

Το υπουργικό συμβούλιο συγκαλείται για τις φωτιές και μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου όπου καταγγέλθηκαν ως αίτια ενδείξεις εμπρησμού, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τους επικεφαλής της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. 

Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος είχε επιρρίψει την ευθύνη για την φονική πυρκαγιά στους κατοίκους της περιοχής και στην άναρχη δόμηση.

«H άναρχη δόμηση αποτελεί έγκλημα από το παρελθόν γιατί στο Μάτι και σε όλη την ακτογραμμή οικοδομήθηκαν οι περισσότερες κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια. Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες» δήλωσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.