Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας: Είστε πολιτικός απατεώνας - Μητσοτάκης: Αν ρωτήσετε τον κόσμο ποιος είναι πολιτικός απατεώνας θα πει: Αλέξης Τσίπρας

Βαριοί χαρακτηρισμοί

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-mitsotakis.jpg
©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός αφού θριαμβολόγησε για την καθαρή έξοδο είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ψεύδεται, τον χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα, άφησε υπονοούμενα για offshore της οικογένειάς του. Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι πήγε στο Βερολίνο για να διασφαλίσει ότι θα περικοπούν οι συντάξεις.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ανταπάντησε: «Αν ρωτήσετε τον κόσμο ποιος είναι πολιτικός απατεώνας θα πει: Αλέξης Τσίπρας». «Είχατε πει ότι θα δεσμεύσετε τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115; Φωνάζατε “go back κυρία Μέρκελ” και τώρα εκλιπαρείτε για δύο λόγια συμπάθειας και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη» πρόσθεσε. Παράλληλα, τον χαρακτήρισε «άθλιο συκοφάντη», ενώ απαντώντας στα περί Φρουζή, του καταλόγισε συναντήσεις με επιχειρηματίες όπως τους κ.κ. Μαρινάκη, Καλογρίτσα και Σαββίδη.

Αναλυτικά:

Τσίπρας:

Ντροπή

  • Πολύ ωραία γραμμή εκπροσωπείτε κ. Μητσοτάκη. Συγχαρητήρια. Είπαμε κ Μητσοτάκη έχετε μια προφανή επικοινωνιακή υπεροπλία ΜΜΕ έχετε διάφορους φίλους στην οικογένειά σας με προβλήματα στην Δικαιοσύνη που έχουν αγοράσει εφημερίδες για να κάνουν προπαγάνδα αλλά να πείσετε ότι ο ήλιος δύει από την Ανατολή είναι λίγο δύσκολο.
  • Τους έχει πιάσει πρεμούρα για τις συντάξεις. Τέτοιος θυμός και πανικός πια. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Βγήκε ο κατά τα άλλα μετριοπαθής αντιπρόεδρος στην ενημέρωση του κ. Μοσκοβισί και έσπευσε ο κ. Χατζηδάκης να μαλώσει τον επίτροπο που μίλησε για ανελαστικές ρυθμίσεις σε περίπτωση που πιάνονται οι στόχοι. Τον μάλωσε που είπε ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις θα ρυθμίζουν τις υποθέσεις τους σε περίπτωση που πιάνουν τους στόχους. Τελικά επιθυμείτε διακαώς την περικοπή των συντάξεων και τρέμετε την προοπτική να μην εφαρμοστεί. Εμείς συνηθίσαμε στον κυνισμό σας αλλά αυτό ήταν αποκαλυπτικό. Αποδείξατε στους πολίτες και κάθε συνταξιούχο ποιες είναι οι επιδιώξεις σας. Το μόνο που σας αφορά είναι η πολιτική επιβίωση και η δίψα στην επιστροφή σας στην εξουσία.
  • Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται ο Μοσκοβισί για να αποκαλυφθεί ο κ. Μητσοτάκης. Σας τρώει το σαράκι. Μάθαμε σήμερα από ένα εντυπωσιακό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας των συντακτών ότι ο κ. Μητσοτάκης οργάνωσε ταξίδι στο Βερολίνο και Βρυξέλλες και θα έπρεπε να ντρέπεστε για να ζητήσετε διαβεβαιώσεις ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί. Είναι ντροπή σας! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Θα έπρεπε να ντρέπεστε απέναντι στο λαό να βγαίνετε στο εξωτερικό και αντί να υπερασπίζεστε τους Έλληνες να υπερασπίζεστε τα στενά σας συμφέροντα» είπε και συμπλήρωσε: «Το θράσος σας και ο κυνισμός δεν έχουν όρια. Την ίδια ντροπιαστική στάση πήρατε και με όσα έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Βγήκατε και κατηγορήσατε χωρίς αιδώ την Μέρκελ και εμένα ότι κάνουμε παζάρια ότι δήθεν ανταλλάξαμε την μείωση του ΦΠΑ στα 5 νησιά με νέα χοτ σποτ. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι του αυτοεξευτελισμού σας».

Καθοδηγείστε από νεόκοπους και από ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ. Σε εσάς αναφέρομαι κ. Βορίδη και κ. Γεωργιάδη! 

Εξαπολύωντας σκληρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ παρατήρησε: «Καθοδηγείστε από την κυνική σας επιθυμία να γυρίσετε εκεί που γεννηθήκατε και μεγαλώσατε, στις καρέκλες εξουσίας. Καθοδηγείστε από νεόκοπους και από ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ. Σε εσάς αναφέρομαι κ. Βορίδη και κ. Γεωργιάδη! Αναρωτιέμαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για την χώρα και η πορεία της χώρας αν δεν είχατε καταφέρει να αναβάλετε την εσωκομματική εκλογή και εκλεγόταν από την πρώτη Κυριακή ο κ. Μεϊμαράκης. Αντιπαρατεθήκαμε δυνατά με τον κ. Μεϊμαράκη αλλά με πολιτικά επιχειρήματα. Του αναγνωρίζω ότι στην δύσκολη στιγμή για την χώρα έβαλε μπροστά το εθνικό και όχι προσωπικό συμφέρον. Δεν θα πήγαινε να εξευτελιστεί όπως εσείς στο Βερολίνο και θα μου έλεγε ότι θα βάλει πλάτη γιατί κερδίζει η χώρα. Είστε εγκλωβισμένος σε μια αξιέξοδη στάση. Εννοώ τις λέξεις: Η στάση σας είναι επιζήμια για την χώρα».

  • Οδηγείστε σε αυτή την στάση γιατί το τέλος μνημόνίων σας οδηγεί να χάνετε την γη κάτω από τα πόδια σας.
  • Το πρόγραμμα που έχετε δεν μπορεί να σταθεί χωρίς μνημόνια. Οι καταστροφικές επιλογές σας δεν μπορούν να σταθούν χωρίς το μνημόνιο. 

Ψεύδεστε και είστε πολιτικός απατεώνας

  • Η ακροδεξιά είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων και αποδεικνύετε ότι ακολουθείτε αυτό το δρόμο και θέλετε να καταγραφείτε ως πολιτικός απατεώνας. Ψεύδεστε ανερυθρίαστα και είστε απλά και το λέω ευθέως είστε απλά ένα πολιτικό κατασκεύασμα ένα πολιτικό ελίτ των επιχειρηματιών φίλων σας όπως αποκαλύφθηκε και από τον κ. Φρουζή. Μας λέγατε χωρίς ντροπή ότι δεν γνωρίζατε ποιος είναι και αυτός διοργάνωνε δείπνα προς τιμήν σας και συμμετέίχε για την εκλογή σας στην ηγεσία της ΝΔ. Είχατε το θράσος να μας πείτε ότι στήσαμε σκευωρία.
  • Όταν ανοίγατε σαμπάνιες με τον κ. Φρουζή για πόσο καιρό νομίζατε ότι θα πίνετε εις υγεία των κορόιδων. Με τι ανταλλάγματα σας το υποσχέθηκαν;
  • Η χώρα δεν είναι πια τσιφλίκι ούτε του Φρουζή ούτε του Χριστοφοράκου ούτε κανενός επιχειρηματία που παριστάνει τον επαναστάτη στα μπουζούκια που νομίζει ότι το πορτοφόλι του θα ανεβάζει και θα κατεβάζει κυβερνήσεις. Η Ελλάδα του χθες τελείωσε.
  • Πάρτε το λοιπόν απόφαση και μεταφέρτε το στους φίλους σας τους Φρουζήδες που νομίζουν ότι η χώρα τους ανήκει. Η χώρα ανήκει στο λαό και η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Δεν θα καταφέρετε να γυρίσετε τους έλληνες στην μιζέρια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.  

Μητσοτάκης

Αν ρωτήσετε τον λαό ποιος είναι ο πολιτικός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας μια λέξ θα πει: Αλέξης Τσίπρας

  • Συνήθως χάνετε την ψυχραιμία σας στην δευτερολογία. Βγάλατε έναν ακατανόητο εκνευρισμό και μας δώσατε μια πρόγευση στο τι θα ακολουθήσει στην προεκλογική περίοδο. Αν βγείτε και κάνετε μια βόλτα αν μπορείτε να το κάνετε γιατί στην Θεσσαλονίκη μέχρι το αεροδρόμιο πήγατε, αν ρωτήσετε ποιος είναι ο πολιτικός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας μια λέξ θα πει: Αλέξης Τσίπρας.
  • Σημαδιακή η σημερινή μέρα. Τότε που φέρατε την χώρα στα πρόθυρα του διχασμού και της χρεοκοπίας (σ.σ. τρία χρόνια από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου).

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θύμισε στον πρωθυπουργό ένα τουίτ από εκείνες τις μέρες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. «Το όχι θελει Έλληνες το ναι θελει προδότες καιρός να ξεχωρίσουνε τα αγρίμια από τις κότες. Ποιοί είναι αγρίμια και ποιο κότες το συμπέρασμα θα βγάλει ο ελληνικός λαός».

Έχετε γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές

  • Μπορεί κάποιοι στην οικογένειά σας -μια που αναφερθήκατε και στη δική μου- να θρηνούν κάθε μέρα που το όχι έγινε ναι, αλλά για τους υπόλοιπους είναι μια οδυνηρή επέτειος. Η επέτειος αυτή είναι επέτειος της ουσιαστικής σας ήττας, όχι μόνο της μετάλλαξής σας. Φωνάζατε «go back» κ. Μέρκελ και σήμερα εκλιπαρείτε για ένα χτύπημα στην πλάτη. Πετάξατε στην άκρη τους παλιούς σας συντρόφους για να γίνετε οι εκλεκτοί της νέας διαπλοκής.
  • Εχετε γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές.

Το ξεγύμνωμα το βαφτίζετε επιτυχία. Δεν ντρέπεστε; Αλήθεια;

  • Σήμερα υπογράφετε τα πάντα και με τα δυο σας χέρια. Το ξεγύμνωμα το βαφτίζετε επιτυχία.
  • Και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, δεν είχατε πει κουβέντα για το Υπερταμείο. Είχατε πει ότι θα δεσμεύσετε τη δημόσια περιουσία έως το 2115; Δεν ντρέπεστε; Αλήθεια, γιατί δεν πήρατε δίπλα σας τον κ. Καμμένο σήμερα; Σας χαλάει το κάδρο;  
  • Είχατε πει θα παραιτηθείτε κ. Τσακαλώτο. Αυτή είναι η ευθιξία σας; 

Ανίκανος και υπό προθεσμία πρωθυπουργός

Προς Καμμένο: Λέτε σαχλαμάρες

Αναρωτήθηκε αν θα πάνε σε διαφορετική μέρα στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Είστε ανίκανος πρωθυπουργός και υπο προθεσμία.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων πρωί και βράδυ πανηγυρίζει και λέει ότι υπάρχει ακόμα και μακεδονικός στρατός. Κύριε Κοτζιά είναι αργά για δάκρυα.

Ο μεγάλος ευεργέτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είστε εσείς

  • Δυστυχώς για τη χώρα είχαμε δίκιο. Εσείς προσπαθήσατε να διχάσετε τους Έλληνες και αν ενώσετε άλλους. Αλλά αποτύχατε. Κι εγώ και άλλοι επισημαίνουν με στοιχεία συγκεκριμένα λάθη στην συμφωνία, υποχωρήσεις που είναι απαράδεκτες και η απάντησή σας είναι: Είστε ακροδεξιοί. Ακροδεξιός κι εγώ και η Γεννηματά και ο Λεβέντης και ο Κουτσούμπας. Όση λάσπη και αν πετάξετε δεν με ακουμπάτε. Εμείς αποκαταστήσαμε την δημοσκρατία.
  • Κύριε Τσίπρα, όσες φορές και αν το επαναλάβετε, ματαιοπονείτε. Η λάσπη που πετάτε, δεν με ακουμπά. Εμείς αποκαταστήσαμε τη Δημοκρατία, δεν έχετε δικαίωμα να μας ταυτίζετε εσείς με τον φασισμό. Ο μεγάλος ευεργέτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είστε εσείς. Εσείς φωνάζατε μαζί τους στις πλατείες για προδότες και κρεμάλες. Τι διαφορά έχει το tweet του κ. Πολάκη με αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή; Και βέβαια, εσείς κυβερνάτε εδώ και 2,5 χρόνια με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου. Εσείς ψάχνατε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να αλλάξετε τον εκλογικό νόμο.
  • Κινηθήκατε διχαστικά στο Σκοπιανό. Κάνετε ότι μάχεστε την ακροδεξιά όταν έχετε ποντάρετε πάνω της τα ρεστα σας για την πολιτική σας επιβίωση.

Εκλογές μια ώρα αρχύτερα

  • Εκλογές μια ώρα αρχύτερα για να φύγει αυτός ο θίασος και να πάει η Ελλάδα μπροστά.
  • Κάθε απόπειρα δανεισμού της Ελλάδας θα συνοδεύεται από εκθέσεις.
  • Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Τελειώνει το πρόγραμμα, άρα λήγει και ο ευνοϊκός δανεισμός. Η συσσώρευση υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων προκύπτει από τον στραγγαλισμό της οικονομίας, τη μη αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου. Μια χώρα που παραλύει εντός συνόρων. Τέτοια έξοδο δεν τη λες καθαρή.
  • Η Ελλάδα δεσμεύεται να λάβει πρόσθετα μέτρα λιτότητας μέσα στην επόμενη διετία. Υποχρεώνεται για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ έως το 2022 και 2,2% έως το 2060. Δεν μπορείς να μιλάς για μεταμνημονιακή εποχή με τέτοια μέτρα.
  • Προβλέπονται ακόμα μείωση αφορολόγητου από το 2020 στα 5.600 ευρώ, εξαφάνιση του ΕΚΑΣ. Όλα αυτά μόνο δίκαιη ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο δεν αποτελούν. Τελειώστε με την προπαγάνδα. Με φιέστες και γραβάτες δεν θα έρθει η έξοδος από την κρίση. Εσείς κ. Τσίπρα και κάποιοι στην Ευρώπη –όχι όλοι- που επιμένουν να σας σιγοντάρουν ας δείξουν τουλάχιστον λίγο σεβασμό σε έναν λαό που υποφέρει εξαιτίας δικών σας επιλογών. Καταθέτω στα πρακτικά τις σχετικές δεσμεύσεις, να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη κ. Τσίπρα για όσα υπογράψατε.
  • Τις συντάξεις δεν θα τις κόψουμε από τον κ. Μοσκοβισί αλλά από τους Έλληνες.
  • Υπάρχουν και άλλοι αξιωματούχοι που δεν λένε τα ίδια πράγματα. Τι λένε Ρέγκλινγκ και Βίζερ; Ότι αυτή η περιπέτεια επί κυβέρνησής σας στοίχισε μεταξύ 100 και 200 δισ. ευρώ και ότι η χώρα θα βρίσκεται σε διαρκή παρακολούθηση.
  • Από τα υπόγεια του Μαξίμου διακινούνται σενάρια ότι τα ψηφισμένα μέτρα μπορούν να ανασταλούν ή να καταργηθούν. Οι περικοπές των συντάξεων δεν προβλέπονταν στο τρίτο μνημόνιο. Οι περικοπές αυτές ήταν αχρείαστες. Ήταν το τίμημα της δικής σας αναξιοιπιστίας. Εμείς δεν τις ψηφίσαμε. Εσείς τις ψηφίσατε και έχετε το θράσος να μας ζητάτε και τα ρέστα;
  • Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια τροπολογία, που λέει πολύ απλά ελάτε να ψηφίσουμε μαζί ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις. Αν έχετε το θάρρος ελάτε και ψηφίστε για να δούμε ποιος λεει την αλήθεια και ποιός κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Αλλά δυστυχώς όλοι οι έλληνες γνωρίζουν ότι αν εσείς μείνετε στην εξουσία οι μειώσεις συντάξεων θα είναι αναπόφευκτες.

Σκοτώσατε την ανάπτυξη σε ένα ντελίριο ψεύδους και λαϊκισμού για να έρθετε στην εξουσία

  • Σκοτώσατε την ανάπτυξη σε ένα ντελίριο ψεύδους και λαϊκισμού για να έρθετε στην εξουσία.
  • Είστε υπερήφανος που χασαμε τα τρια καλύτερα χρόνια της ευρωπαϊκής ανάκαμψης;
  • Είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το εισόδημα των συνταξιούχων. Το σχέδιό μας είναι πολύ διαφορετικό από το δικό σας.
  • Η απάντησή μας είναι ρεαλιστική και δεν κρύβει τις δυσκολίες και τις παγίδες με τις οποίες υποθηκεύσατε το μέλλον της χώρας.
  • Μεταξύ του διπλού νομίσματος Βαρουφάκη και των μνημονίων που έρχονται γραμμένα στα αγγλικά υπάρχει άλλος δρόμος. Οχι του επαναστάτη που μετατρέπεται σε Yes Man.
  • Όταν η επόμενη κυβέρνηση αποδείξει την μεταρρυθμιστική της προσήλωση θα διεκδικήσει και θα πετύχει την μείωση των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος. Είναι άδικο οι 'Ελληνες να πληρώνουν για δυο γενιές την ανικανότητα και τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα.

Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης

  • Είχατε το θράσος να επικαλεστείτε ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ; Είστε σοβαρός; Είναι τόσο έγκριτοι που δεν γνωρίζουν ότι δεν συναντήθηκα ούτε με τον Ζεεχόφερ ούτε με την Μέρκελ. Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης!
  • Είστε διπλός ψεύτης όταν μιλώντας για το μεταναστευτικό με ταυτίζετε με τον Όρμπαν. Δε κάθε σύνοδο έχω συγκρουστεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας. Ψεύτης, ψεύτης ψευτης αυτό θα σας συνοδεύει! Ντροπή σας!
  • Είστε ένας κυνικός χειριστής της εξουσίας που μεταμφιέζεται κάθε μέρα με πολιτική ιδιοτέλεια. Φάνηκε στην απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών, στο Ζεφύρι, στα Εξάρχεια και στο προσφυγικό από το 2015.
  • Κύριε Τσίπρα, δεν αξίζετε καμία τρίτη ευκαιρία και δεν θα την έχετε. Δεν έχετε κανένα αίσθημα ευθύνης που φάνηκε ξεκάθαρα στην παράδοση της μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας. Όλη η Ευρώπη σήμερα αναγνωρίζει την ανάγκη να προστατεύσουμε τα εξωτερικά μας σύνορα. Συμφωνείτε ή όχι με την ανάγκη η Ε.Ε. να προστατεύσει τα σύνορά της; Απλά έχετε ένα πρόβλημα να υπερασπιστείτε αυτήν την ευρωπαϊκή γραμμή. Αν έχετε αλλάξει άποψη, με τι αξιοπιστία θα μιλήσετε εσείς για προστασία εξωτερικών συνόρων, ενώ είχατε υπουργό που έλεγε ότι οι μετανάστες λιάζονται. Όταν μιλάτε για το προσφυγικό έχετε μηδενική πολιτική αξιοπιστία.
  • Η πολιτική αλλαγή αποτελεί ζωτική ανάγκη για την χώρα. Το μόνο που σας μένει είναι να ορίσετε την ημερομηνία των εκλογών.
  • Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και το μέλλον της χώρας δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Είστε άθλιος συκφάντης. Εσείς δεν συναντιόσασταν με Μαρινάκη, Καλογρίτσα και Σαββίδη;

  • Οφείλω να προειδοποιήσω ότι ο δρόμος προς τις εκλογές θα είναι δύσκολος. Η κυβερνητική προπαγάνδα μέσω των υπογείων του Μαξίμου θα διακινεί σενάρια εναντίον των πολιτικών σας αντιπάλων. Τον κ. Φρουζή τον έχει δει δυο φορές στην ζωή μου. Και τα μέιλ τα οποία επικαλείστε αναφέρονται σε μια περίοδο που δεν ήταν διευθύνων σύμβουλος στη Novartis. Είστε άθλιος συκοφάντης. Είστε ντροπή και κατάντια για την χώρα.
  • Αλήθεια κ. Τσίπρα, δεν έχετε συναντήσεις με επιχειρηματίες; Με τον κ. Μαρινάκη, τον κ. Σαββίδη, τον κ. Καλογρίτσα; Είστε προσωπικά πίσω από το χυδαίο παρακράτος το οποίο στοχεύει εμένα, τα στελέχη μας και τις οικογένειές μας. Είστε προσωπικά υπεύθυνος για το παρακράτος της διαπλοκής που έχετε χτίσει. Είστε ο μεγαλύτερος ψεύτης και ο πιο χυδαίος.
  • Είμαστε εδώ για να μην επιτρέψουμε έναν νεο διχασμό κ. Τσίπρα. Βιώνοντας τον θλιβερό επίλογο μιας καταστροφικής κυβέρνησης, οι πολίτες νιώθουν ότι δεν πάει άλλο. Αποστρέφουν το βλέμμα τους από ανίκανους υπουργούς και έναν πρωθυπουργό που δεν μπορεί αν τους κοιτάξει στα μάτια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.