Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης: Ο χωρισμός από το ΚΙΝΑΛ ήταν η καλύτερη λύση

«Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο. Υπήρχε διάσταση απόψεων για το πρωτεύον στη χώρα τι να κάνουμε τι να λέμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Από το να χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε. Καλή επιλογή και για το Ποτάμι, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ ώστε να μην έχουν οι δυο οργανισμοί φθορά» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο. «Δεν ρωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές ‘’εδώ και τώρα’’… Αυτά ήταν κόντρα σε όσους μετείχαν στο Πολιτικό Συμβούλιο αύτη ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έγιναν λάθη και από εμάς που δεν ώθησαν την ώθηση που θέλαμε σε αυτό το εγχείρημα» αποσαφήνισε.  

Σημείωσε δε ότι «είναι απλούστευση το αν θα στηρίξουμε τη ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά». Η νέα κυβέρνηση, διευκρίνισε, θα κάνει το πρώτο κόμμα με μπόνους 50 εδρών. «Εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε πρόωρες εκλογές με απλή αναλογική» ξεκαθάρισε. 

«Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό» διευκρίνισε πάντως ο επικεφαλής του Ποταμιού.