Πολιτικη & Οικονομια

PES προς Φώφη Γεννηματά: Στηρίξτε τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ

Κάλεσμα σε όλα τα μέλη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fofi.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μπορεί η Φώφη Γεννηματά να έχει διαφωνήσει και επίσημα με το «Βόριεα Μακεδονία»και να έχει ανακοινώσει ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, ωστόσο το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κίνημα δήλωσε επίσημα τη στήριξή του.

Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα κάνει λόγο για «ιστορική συμφωνία» και δίνει τα εύσημα σε Αθήνα και Σκόπια καλώντας παράληλα όλα τα μέλη του να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.

«Όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι και κόμματα στην Ευρώπη κατανοούμε και εκτιμούμε τις ακούραστες προσπάθειες και τη βαθιά δέσμευση των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ» αναφέρει ο πρόεδρος του PES (Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κίνημα)Σεργκέι Στάνισεβ και προσθέτει ότι οι δύο ηγέτες έδειξαν θάρρος και ικανότητα ηγεσίας σε όλους.

Ο Στάνισεβ υπενθυμίζει ότι «το PES έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη στήριξη αυτών των διαπραγματεύσεων, όπως έγινε φανερό κατά τη συνεδρίασή μας στη Σόφια πριν από τρεις εβδομάδες» και καταλήγει λέγοντας: «Ανυπομονούμε να συναντηθούμε και πάλι με τους δύο πρωθυπουργούς (σ.σ. Τσίπρα και Ζάεφ) κατά τη συνεδρίαση του Προεδρείου στις 28 Ιουνίου στις Βρυξέλλες».

pes.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.