Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 444

Ο Τσίπρας υπέρ Παπανδρέου, ο Βενιζέλος υπέρ Καραμανλή και η παρθένα με το σατανά

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 444
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45197-101513.jpg

Δεν υπήρξε απάντηση στις δηλώσεις του Φ. Κουβέλη ότι ο Ευ. Βενιζέλος τα είχε βρει με τον Α. Σαμαρά να μείνει στην κυβέρνηση πριν από την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ.


Μην είναι η πρώτη φορά; Και κάποιος άλλος έχει να λέει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι πέρσι είχε συμφωνήσει να μην είναι ο Α. Σαμαράς πρωθυπουργός αλλά άλλος, κοινής αποδοχής.


Όμως ο Ευ. Βενιζέλος υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή. Το πώς και το γιατί, το αναζητεί ακόμα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.


Απίστευτο. Στη συζήτηση για την ΕΡΤ στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπλεξαν το εγκώμιο για το νομοσχέδιο του Ηλία Μόσιαλου, που πριν από 2 χρόνια λιθοβολούσαν.


Τρεις ανακοινώσεις-διαψεύσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, για ρεπορτάζ του ΑΠΕ, για την ΠΟΕ-ΟΤΑ και για το γερμανικό περιοδικό Focus. Ζόρια.


“Μανιφέστο διακεκριμένων Ισπανών για έξοδο από το ευρώ”, δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του “Αριστερού Ρεύματος¨, παραμονές του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Μόλις το 45% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της V-PRC δήλωσε κομματική προτίμηση, σχολίασε ο Παν. Λαφαζάνης, απαντώντας στους πανηγυρισμούς- έστω συγκρατημένους-συντρόφων του-για την πρωτιά του κόμματος.


Φουλ για επανεκλογή στην Εύβοια δηλώνει ότι πάει ο Κώστας Μαρκόπουλος, τώρα που γύρισε στη ΝΔ. Δεν φοβάται τους παλιούς, μόνο μήπως βγει κάποιο νέο φυντάνι.


Ένας...Μάνος Χατζηδάκης μίλησε την περασμένη εβδομάδα με θέμα “Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο μεγάλος επαναστάτης”. Πάμε καλά;


“Ομάδα αλήθειας” για την προβολή του κυβερνητικού έργου συστήνει ο Γ. Μουρούτης. Η ομάδα θα λειτουργεί με..ορό της αλήθειας;


Πυρ ομαδόν πριν από λίγα 24ωρα στην ευρωβουλή κατά της ΝΔ για το μαύρο της ΕΡΤ. Οι ευρωβουλευτές του κόμματος πέρασαν δύσκολες ώρες.


Λεπτομέρεια: η επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ Μ. Γιαννάκου επέλεξε να απουσιάσει από την επίμαχη συνεδρίαση.


Ιατρικός ακτιβισμός. Αυτό προσάπτουν στο βουλευτή Γ. Μιχελογιαννάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Ηράκλειο Κρήτης.


Ο βουλευτής, που εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, παρέχει δωρεάν πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε...ψηφοφόρους. Κάπως το λέγαμε αυτό μέχρι πρόσφατα...


Δεν είμαστε υπέρ των ατομικών ενεργειών, είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτης σε ερώτηση αν καταδικάζει τον προπηλακισμό του Γ.Καμίνη, γιατί-πρόσθεσε- δεν ευνοούν το κίνημα. Γαργάρα η καταδίκη.


Ο Αλέξης Τσίπρας υπέρ Ανδρέα Παπανδρέου, ο Ευ. Βενιζέλος υπέρ Κωνσταντίνου Καραμανλή και η παρθένα με το σατανά. Αντίο, κόκκινες γραμμές!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.