- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η κόκκινη γραμμή 444
Ο Τσίπρας υπέρ Παπανδρέου, ο Βενιζέλος υπέρ Καραμανλή και η παρθένα με το σατανά
Δεν υπήρξε απάντηση στις δηλώσεις του Φ. Κουβέλη ότι ο Ευ. Βενιζέλος τα είχε βρει με τον Α. Σαμαρά να μείνει στην κυβέρνηση πριν από την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ.
Μην είναι η πρώτη φορά; Και κάποιος άλλος έχει να λέει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι πέρσι είχε συμφωνήσει να μην είναι ο Α. Σαμαράς πρωθυπουργός αλλά άλλος, κοινής αποδοχής.
Όμως ο Ευ. Βενιζέλος υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή. Το πώς και το γιατί, το αναζητεί ακόμα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.
Απίστευτο. Στη συζήτηση για την ΕΡΤ στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπλεξαν το εγκώμιο για το νομοσχέδιο του Ηλία Μόσιαλου, που πριν από 2 χρόνια λιθοβολούσαν.
Τρεις ανακοινώσεις-διαψεύσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, για ρεπορτάζ του ΑΠΕ, για την ΠΟΕ-ΟΤΑ και για το γερμανικό περιοδικό Focus. Ζόρια.
“Μανιφέστο διακεκριμένων Ισπανών για έξοδο από το ευρώ”, δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του “Αριστερού Ρεύματος¨, παραμονές του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Μόλις το 45% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της V-PRC δήλωσε κομματική προτίμηση, σχολίασε ο Παν. Λαφαζάνης, απαντώντας στους πανηγυρισμούς- έστω συγκρατημένους-συντρόφων του-για την πρωτιά του κόμματος.
Φουλ για επανεκλογή στην Εύβοια δηλώνει ότι πάει ο Κώστας Μαρκόπουλος, τώρα που γύρισε στη ΝΔ. Δεν φοβάται τους παλιούς, μόνο μήπως βγει κάποιο νέο φυντάνι.
Ένας...Μάνος Χατζηδάκης μίλησε την περασμένη εβδομάδα με θέμα “Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο μεγάλος επαναστάτης”. Πάμε καλά;
“Ομάδα αλήθειας” για την προβολή του κυβερνητικού έργου συστήνει ο Γ. Μουρούτης. Η ομάδα θα λειτουργεί με..ορό της αλήθειας;
Πυρ ομαδόν πριν από λίγα 24ωρα στην ευρωβουλή κατά της ΝΔ για το μαύρο της ΕΡΤ. Οι ευρωβουλευτές του κόμματος πέρασαν δύσκολες ώρες.
Λεπτομέρεια: η επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ Μ. Γιαννάκου επέλεξε να απουσιάσει από την επίμαχη συνεδρίαση.
Ιατρικός ακτιβισμός. Αυτό προσάπτουν στο βουλευτή Γ. Μιχελογιαννάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο βουλευτής, που εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, παρέχει δωρεάν πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε...ψηφοφόρους. Κάπως το λέγαμε αυτό μέχρι πρόσφατα...
Δεν είμαστε υπέρ των ατομικών ενεργειών, είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτης σε ερώτηση αν καταδικάζει τον προπηλακισμό του Γ.Καμίνη, γιατί-πρόσθεσε- δεν ευνοούν το κίνημα. Γαργάρα η καταδίκη.
Ο Αλέξης Τσίπρας υπέρ Ανδρέα Παπανδρέου, ο Ευ. Βενιζέλος υπέρ Κωνσταντίνου Καραμανλή και η παρθένα με το σατανά. Αντίο, κόκκινες γραμμές!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε εκπνέει η προθεσμία πληρωμής
Οι οικονομολόγοι στηρίζουν τη στρατηγική απομείωσης του χρέους, ζητούν όμως διαρκή ανάλυση κόστους–οφέλους
Η δηλούμενη αίσθηση περί φτώχειας δεν πηγάζει από τη σημερινή κατάσταση των οικονομικών της χώρας, αλλά μάλλον από μία νοσταλγική σύγκριση με το παρελθόν
Τι είναι η στρατηγική και σε ποιους κανόνες υποκύπτει; Ποια είναι η στρατηγική που προσιδιάζει σε μας;
Ισχυρές επενδύσεις, δημοσιονομικά πλεονάσματα και ανθεκτικό τραπεζικό σύστημα στην Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2025
«Πυρετός το Σαββατόβραδο» από την ΑΑΔΕ
Τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας
Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις
Πού κυμαίνονται τα ποσά
«Δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ μια πολιτική συνθήκη συνθηκολόγησης με τις δυνάμεις του συστημικού κυβερνητισμού»
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Tι υποστήριξε η πρόεδρος του Μαρία Καρυστιανού
Το μήνυμα Γεωργιάδη από το Μετρό Συντάγματος
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών θέτει μάλιστα ερωτήματα προς την αρχή
Με αφορμή το street party ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμπρινή
Μελέτη δείχνει υψηλή διείσδυση του ασιατικού ηλεκτρονικού εμπορίου - Βασικό κίνητρο η χαμηλή τιμή
Νέα εποχή ενεργειακής αυτονομίας και περιβαλλοντικής αναβάθμισης
Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις κινητοποιήσεις
Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ, Άγνωστο Στρατιώτη και τα 5 του παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.