Πολιτικη & Οικονομια

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με 154 «Ναι»

Τα βλέμματα στρέφονται στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras2342.jpg
©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Yπουργείου Οικονομικών με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.

Ειδικότερα, σε σύνολο 298 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου, στην ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει το ΚΚΕ, τάχθηκαν 154 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ 144 βουλευτές από την αντιπολίτευση ψήφισαν όχι.

Στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ παρόντες ήταν 292 βουλευτές και υπερψηφίστηκε από τους 154 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ενώ καταψηφίστηκε από 138 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Την τροπολογία καταψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ενώ την υπερψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου προκάλεσε ικανοποίηση στην κυβέρνηση, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που καταθέτει η Νέα Δημοκρατία κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως επισημαίνεται στο πλήρες κείμενο της πρότασης που δόθηκε στη δημοσιότητα, «η κυβέρνηση έχει απολέσει από καιρό την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και το Σκοπιανό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.