Πολιτικη & Οικονομια

Σκληρή απάντηση ΝΔ στον Κοτζιά: «Λες ψέματα, μόνο εσύ συμβιβάζεσαι»

Κουμουτσάκος: «Θρασείες, εμπρηστικές και απαράδεκτες οι δηλώσεις του εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koymoytsakos.jpg
© eurokinissi

Σκληρή απάντηση έδωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στις καταγγελίες του υπουργού Νίκου Κοτζιά ότι η ΝΔ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή είχε αποδεχτεί όνομα «Μακεδονία - Σκόπια».

«Ψεύδεστε, Νίκο Κοτζιά, καμμία ελληνική κυβέρνηση δεν δέχτηκε τίποτα. Για αυτό άλλωστε και δεν υπήρξε ποτέ οιαδήποτε συμφωνία ή συμβιβασμός και το θέμα έμεινε ανοικτό. Τον κακό συμβιβασμό είστε έτοιμος να τον υπογράψετε εσείς», έγραψε στο Twitter ο κ. Κουμουτσάκος.

«Όλοι διαπραγματευόντουσαν πριν αλλά κανείς δεν αποδέχθηκε κακό συμβιβασμό. Μόνον ο Νίκος Κοτζιάς είναι έτοιμος να το κάνει», προσέθεσε.

Ο τομεάρχης έκανε λόγο για «κατήφορο» του υπουργού Εξωτερικών, ενώ κατήγγειλε αιχμηρά ότι ο άνθρωπος που «αποδέχθηκε για διαπραγμάτευση το κατάπτυστο ‘Μακεδονία του Ίλιντεν’ και έχει ήδη συμβιβαστεί, κατηγορεί εκείνους που δεν συμβιβάστηκαν και δεν δέχθηκαν τίποτα».

Επιπλέον ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε θρασείες, εμπρηστικές και απαράδεκτες , τις δηλώσεις του εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, με ανάρτησή του στο twitter.

«Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.