Πολιτικη & Οικονομια

Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πολίτες υποχρέωσαν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το μνημόνιο

Τι είπε και για την αύξηση του ΦΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
araxovitis-kourempes.jpg

«Οι πολίτες αποφάσισαν ή υποχρέωσαν, διαλέξτε όποια έκφραση θέλετε, την κυβέρνηση να εφαρμόσει τη συμφωνία» δήλωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης γιατί, όπως είπε, «γνώριζαν ότι είχε κοινωνικές ευαισθησίες».

Σύμφωνα με Αραχωβίτη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα βγήκε από την απομόνωση ενώ «το 2012 και το 2013 η Ελλάδα πήγαινε σε διεθνή συνέδρια και ήταν σε απομόνωση».

Σε ερώτηση για το ότι η Ελλάδα ήταν απομονωμένη το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο κ. Αραχωβίτης υποστήριξε ότι «ίσα-ίσα τότε ήμασταν στο επίκεντρο. Μπορεί να ήμασταν επειδή δεν συμφωνούσαν με την πολιτική μας αλλά η ελληνική αντίσταση είχε μπει στην ατζέντα και στο επίκεντρο όλων των διεθνών συνομιλητών μας».

«Έχουμε την τάση να ξεχνάμε το χάσταγκ this is a coup, όταν όλη η διεθνής κοινότητα ήταν στο πλευρό της Ελλάδας και έλεγε ότι αυτό που γίνεται στην πλάτη της Ελλάδς ήταν πραξικόπημα» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα τόνισε ότι η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% «είχε προσυμφωνηθεί από το μέιλ Χαρδούβελη» (σ.σ. αν και δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία στο μέιλ Χαρδούβελη).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.