- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχώρησαν από τη συζήτηση και την ψηφοφορία για Novartis
Δημήτρης Κουτσούμπας: « Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει διαδικαδίες – παρωδία»
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από το βήμα της Βουλής, είπε προ ολίγου ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει διαδικαδίες-παρωδία και ανήγγειλε ότι η ΚΟ του κόμματος θα αποχωρήσει και από την συνεδρίαση και από την ψηφοφορία για την υπόθεση Novartis.
«Η πορεία της προανακριτικής επιτροπής και ο σύντομος βίος της θα μείνει στην κοινοβουλευτική ιστορία ως μνημείο εκφυλισμού» τόνισε κατά την εισαγωγή του για να προσθέσει «Ξεπεράστηκε κάθε όριο. Από την πρώτη στιγμή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επέλεξαν να εξετάσουν την αρμοδιότητα και όχι την ουσία. Με πρόσχημα αστείους νομικούς λόγους και προφάσεις που επαναλαμβάνει και στο πόρισμα δεν έκανε καμία έρευνα δείχνοντας ότι θέλει μόνο επικοινωνιακά παιχνίδια».
Ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ για πλήρη και επι της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης με εξέταση όλων των εμπλεκομένων προσώπων και των προστατευόμενων μαρτύρων.
«Από την πρώτη στιγμή είπαμε να ερευνηθεί πλήρως η υπόθεση. Η επιτροπή να κάνει ουσιαστική έρευνα και όχι διαδικαστική. Νασυμπεριλάβει όλα τα αδικήματα» τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Αυτή η έρευνα θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και την εξέταση των ανώνυμων μαρτύρων.
Να διερευνηθούν οι βαθύτερες αιτίες των σκανδάλου των φαρμάκων που βρίσκονται και στους σφοδρούς ανταγωνισμούς των εταιριών που θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους. Είναι αφέλεια και πολιτική ανευθυνότητα να θεωρήσει κάποιος ότι η ανάδειξη του σκανδάλου δεν είχε σχέση με την ενόχληση των ΗΠΑ με την αύξηση των κερδών γερμανικών φαρμακοβιομηχάνων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι υποστήριξε η πρόεδρος του Μαρία Καρυστιανού
Το μήνυμα Γεωργιάδη από το Μετρό Συντάγματος
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών θέτει μάλιστα ερωτήματα προς την αρχή
Με αφορμή το street party ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμπρινή
Μελέτη δείχνει υψηλή διείσδυση του ασιατικού ηλεκτρονικού εμπορίου - Βασικό κίνητρο η χαμηλή τιμή
Νέα εποχή ενεργειακής αυτονομίας και περιβαλλοντικής αναβάθμισης
Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις κινητοποιήσεις
Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ, Άγνωστο Στρατιώτη και τα 5 του παιδιά
Οι ψηφιακοί έλεγχοι αποκάλυψαν αδήλωτους τζίρους - Ιστορική μείωση φοροδιαφυγής και «κενού ΦΠΑ»
Η αγορά λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο για τη δεύτερη «ανοιχτή» Κυριακή των γιορτών
O πρωθυπουργός θα μεταβεί και στη Ραμάλα
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπειρία του νοσοκομείου Mount Sinai
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία της εορταστικής περιόδου για τις τοπικές αγορές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί σε διάλογο χωρίς μπλόκα
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καλεί σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Η υπουργός Παιδείας ανακοινώνει την επέκταση του θεσμού μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά
Όσα αλλάζουν από τον Ιανουάριο - Όφελος για εκατομμύρια πολίτες
Αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.