Πολιτικη & Οικονομια

Success stories (Τι καταλάβατε;)

Πρώτα σχηματίζουμε κυβέρνηση και μετά ακολουθούν οι προγραμματικές διακηρύξεις (αλήθεια, πού;).   Ορίζουμε υπουργό για την ΕΡΤ, αφού πρώτα τη μαυρίζουμε και –κυρίως– χωρίς να υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο ανασυγκρότησής της.   Σκοτώνονται πριν από τον ανασχηματισμό για το αν θα υπάρχει ένας ή δύο αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση, χωρίς κάποιος να μας εξηγήσει σε τι χρησιμεύουν.  

4939-198868.jpg
Ευτύχης Παλλήκαρης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Πρώτα σχηματίζουμε κυβέρνηση και μετά ακολουθούν οι προγραμματικές διακηρύξεις (αλήθεια, πού;).

     

  • Ορίζουμε υπουργό για την ΕΡΤ, αφού πρώτα τη μαυρίζουμε και –κυρίως– χωρίς να υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο ανασυγκρότησής της.

     

  • Σκοτώνονται πριν από τον ανασχηματισμό για το αν θα υπάρχει ένας ή δύο αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση, χωρίς κάποιος να μας εξηγήσει σε τι χρησιμεύουν.

     

  • Έγινε το έλα να δεις για τον αντιρατσιστικό νόμο, αλλά λύση δεν έχουμε – και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε.

     

  • Ορίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Υγείας, ξέρουμε ότι η μαύρη τρύπα στον ΕΟΠΥΥ είναι όχι ένα αλλά κοντά 2,5 δις ευρώ, αλλά δεν ξέρουμε ποια λύση προκρίνει η κυβέρνηση για να το αντιμετωπίσει.

     

  • Κανείς δεν μας εξήγησε γιατί το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης –αποδεδειγμένα υπουργείο τελετών και απραξίας– εξακολουθεί να υπάρχει στο νέο σχήμα.

     

  • Άλλαξε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να προχωρήσει στην κινητικότητα των υπαλλήλων στο Δημόσιο ή να διαπραγματευτεί την αναβολή της;

     

  • «Δεν μπορώ να καταλάβω. Πέρυσι ο αθλητισμός ήρθε στο Παιδείας και φέτος θα επιστρέψει στο Πολιτισμού. Πριν από λίγες μέρες φτιάξαμε το νέο οργανόγραμμα. Τώρα μπαίνουμε πάλι σε περιπέτειες. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι στο Παιδείας για να βγαίνουν τα προγράμματα του σχολικού αθλητισμού» είπε ο Γ. Ιωαννίδης.

Ούτε εμείς καταλάβαμε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.