Πολιτικη & Οικονομια

Σύμβουλος στρατηγικής Μητσοτάκη: Συναντήθηκαν με Μαρινάκη στο Μαξίμου και τώρα τον χτυπούν

Σφοδρή επίθεση Θεοδωρικάκου κατά κυβέρνησης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την κίνησή της να επιτεθεί με σφοδρότητα κατά του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο βασικός σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση Τσίπρα να συναλλάσσεται με επιχειρηματίες και τώρα να επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη;».

Και συνέχισε: «Πώς είναι δυνατόν να εξαπολύει τέτοια επίθεση εναντίον του, ενώ πριν από λίγο καιρό συναντιόταν μαζί του ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου;».

«Σε ποια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα υπαγορεύονται αποφάσεις στη Δικαιοσύνη;» πρόσθεσε.

Κόντρα

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του συγκεκριμένου επιχειρηματία, αποκαλώντας «σκουπιδότοπο» την εφημερίδα «Τα Νέα».

Αφορμή της διαμάχης ήταν τα όσα αναφέρθηκαν για συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (σ.σ. ζήτησε μίζα από επιχειρηματία).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά αντίθετα έχει βοηθήσει την κυβέρνηση και έχει συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα πολλές φορές στο Μέγαρο Μαξίμου».