Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Καμμένος: Υπερβολικά «αυστηρή» η δήλωση για τον «σουλτάνο Ερντογάν»

Το Μαξίμου οφείλει να είναι «πιο προσεκτικό» σε ό,τι αφορά την Τουρκία, πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4373552.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, χαρακτήρισε υπερβολικά «αυστηρή» την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου, η οποία αποκαλούσε εμμέσως τον πρόεδρο της Τουρκίας «σουλτάνο».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η ελληνική ηγεσία δεν πρέπει να παρασύρεται στο προεκλογικό παιχνίδι του Τούρκου προέδρου. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ειδικά το γραφείο του Πρωθυπουργού πρέπει να είναι «πιο προσεκτικό» σε τοποθετήσεις που αφορούν την Τουρκία, καθώς ο πρωθυπουργικός λόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και συνεπώς υπάρχει μικρότερη ελευθερία έκφρασης.

Εν αντιθέσει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δικαιολόγησε τη δήλωση του προέδρου του κόμματός του και υπουργού Εθνικής Άμυνας για την ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην επανάσταση του 1821, αποδίδοντάς την στην εθνική επέτειο.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επέκρινε όσους στον ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ. Αναφέρθηκε, ειδικά, στην «κουλή» – όπως την είπε– δήλωση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου ότι η συμμαχία των δύο παρατάξεων θα φτάσει στο τέλος της μετά το πέρας των μνημονίων. «Οι ΑΝΕΛ δεν φοβούνται τίποτα» παρά τις δημοσκοπήσεις που τους θέλουν εκτός Βουλής, κατέληξε. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.