Πολιτικη & Οικονομια

Στη Φυλή ο Τσίπρας: Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία εάν ο πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής (εικόνες)

Εγκαίνια νέου κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4395880.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Βλέπω πολλούς πολίτες που -παρά το ότι είμαστε σε μια εργάσιμη ημέρα- βρίσκονται εδώ, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στη Φυλή.

4395888.jpg

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για τη διάθεση του χώρου αυτού» είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στα εγκαίνια του κτιρίου Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, κάνοντας λόγο για δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια.

«Η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στις περιοχές με υψηλά κρούσματα εγκληματικότητας είναι ένα κρίσιμο θέμα που αφορά την κοινωνική συνοχή, την ισότητα και τη δημοκρατία στη χώρα μας» υπογράμμισε.

«Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία εάν ο πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής».

4395885.jpg

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter φωτογραφία από την επίσκεψη στο δημαρχείο Φυλής, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Παππού και συζήτησαν θέματα ασφαλείας της περιοχής.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα εγκαίνια, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής παραδόθηκαν και 8 νέα οχήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.