Πολιτικη & Οικονομια

Αλ.Τσίπρας: «Η δίκαιη ανάπτυξη είναι η ιστορική εκκρεμότητα που πρέπει να εκπληρώσουμε»

Μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
delfoi2.jpg
eurokinissi

Στα μέτωπα του "brain drain" και της ανεργίας των νέων, είπε ο Αλ. Τσίπρας από τους Δελφούς, "προσπαθήσαμε να δώσουμε απαντήσεις με την ενίσχυση των προγραμμάτων κατάρτισης και επανένταξης στο εργατικό δυναμικό και με την παροχή φορολογικών κινήτρων, επιχορηγήσεων καθώς και με την αύξηση των πόρων για έρευνα και τεχνολογία".

Βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της προσπάθειας μας, δηλαδή στο σημείο που είναι ορατό το νήμα του τερματισμού και αυτό που χρειάζεται είναι να προετοιμαστεί η επόμενη μέρα για τον τόπο", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας. Σημείωσε ότι η δίκαιη ανάπτυξη είναι "η ιστορική εκκρεμότητα που πρέπει να εκπληρώσουμε".

"Δώσαμε και δίνουμε καθημερινά εξετάσεις στον ελληνικό λαό, αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη", είπε ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει: "Ένα διαφορετικό ήθος και ύφος στη διαχείριση της ευθύνης αλλά και του δημόσιου συμφέροντος. Μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος, από τη διαπλοκή των συμφερόντων, την πελατειακή λογική που γνωρίσαμε και πληρώσαμε ως χώρα στο παρελθόν. Αλλά και στη διαχείριση διεθνών κρίσεων δώσαμε κρίσιμες εξετάσεις".

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.