Πολιτικη & Οικονομια

Το «ξήλωμα» του Άδωνι ζητούν από τον Μητσοτάκη στελέχη της ΝΔ

Μεταξύ αυτών ο πρώην υπουργός Γιώργος Βλάχος, που επί των ημερών του φαρμακευτική δαπάνη έφτασε τα 5,5 δις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adonis1.jpg
eurokinisi

Εσωκομματικούς τριγμούς στις τάξεις της ΝΔ, προκαλεί η αναφορά του ονόματος του Άδωνι Γεωργιάδη στη δικογραφία της  Novartis.

Ο Γιώργος Βλάχος που ήταν υφυπουργός στο υπουργείο Ανάπτυξης που έβγαζε τις τιμές των φαρμάκων -όταν η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη έφτασε τα 5,5 δισ. σύμφωνα με το i-efimerida, ζήτησε την παραίτηση από την αντιπροεδρία της ΝΔ του Αδωνι Γεωργιάδη επί υπουργίας του οποίου η δαπάνη έπεσε στο 1,950 δισ. ευρώ  δηλαδή 3,3 δισ. κατ έτος λιγότερα.

Ας σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Βλάχος είναι στενός πολιτικός φίλος του Κώστα Καραμανλή, ήταν αρμόδιος για τις τιμές των φαρμάκων, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά το όνομά του δεν βρίσκεται στην λίστα των εμπλεκομένων για την υπόθεση Novartis.

Με σκληρή γλώσσα και ο πρωην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε ότι είναι «απαράδεκτο και ασυγχώρητο» να πέφτει η σκιά της Novartis στο θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη», όπως σημειώνει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στέλνει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη – που τον επέλεξε όπως είπε και η αδελφή του Ντόρα – «να του τραβήξει το αυτί, τουλάχιστον και χωρις χασιμο χρόνου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.