Πολιτικη & Οικονομια

Λεβέντης: Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του

Πυρ και μανία ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξή της η σύζυγος του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
leventis.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καυστικός ήταν ο Βασίλης Λεβέντης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών η Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Δείξτε μου έναν που επωφελήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ», «Το τεφτέρι που παρέλαβε η κυβέρνηση είχε πολλά χρωστούμενα», «οι δανειστές είχαν μια τιμωρητική, φασιστική μπότα» και «κάθε 5η Ιουλίου κλαίω», ήταν ορισμένα μόνο από τα όσα ισχυρίστηκε στην τετρασέλιδη συνέντευξή της η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια και «βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του». «Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό» τόνισε, προσθέτοντας πως αφού η σύζυγος του πρωθυπουργού δίνει πολιτική συνέντευξη, εκείνος φεύγει.

«Η γυναίκα να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεώνας, σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος» ξεκαθάρισε, χαρακτηρίζοντας «κίνηση απελπισίας» την απόφαση να μιλήσει η κα Μπαζιάνα.

«Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν, είναι οπισθοδρομικές;» αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.