Πολιτικη & Οικονομια

Δ. Καμμένος εναντίον Τόσκα για Εξάρχεια και Ρουβίκωνα

«Έχουμε θέμα ανομίας» 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378831-781707.jpg

Νέα διαφοροποίηση από τον βουλευτή των ΝΑΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για το θέμα των Εξαρχείων.

«Έχουμε ένα θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα. Την πολιτική απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο υπουργός. Ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν και οι προηγούμενοι υπουργοί. Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν θέμα, οι αστυνομικοί έχουν θέμα με τις μολότοφ στα πόδια, οι πολίτες έχουν θέμα εκεί με τις μολότοφ σε καθημερινή βάση», δήλωσε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1.

Ο Δημήτρης Καμμένος καταφέρθηκε και εναντίον της ομάδας «Ρουβίκωνας», λέγοντας ότι δεν κάνουν ακτιβιστικές ενέργειες αλλά ποινικά αδικήματα και ζήτησε να σταματήσει η ανοχή απέναντι τους. «Δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια η απειλή κατά της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται. Δεν έχουμε ακτιβισμό εδώ, όποιος καλύπτει αυτές τις δράσεις καλύπτει εν δυνάμει ποινικούς και δεν μπορεί να έχει το πολιτικό σύστημα ανοχή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε ανθρώπους που κάνουν ποινικά αδικήματα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να συζητήσουν, με βαριοπούλες δεν γίνεται συζήτηση». Αναφερόμενος, δε, στο  περιστατικό του Ευαγγελισμού, είπε ότι στέλνει μήνυμα αυτοδικίας.

Μάλιστα, άφησε αιχμές και κατά του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, για παλαιότερη απόφασή του με την οποία είχε δώσει εντολή να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα», μετά από εισβολή τους στη Βουλή.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.