Πολιτικη & Οικονομια

Φ. Γεννηματά: Σηκώνω τη σημαία της ηθικής, δεν θα ανεχτώ βαρόνους

Οι δηλώσεις της από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την περιοδεία της ανά την Ελλάδα συνεχίζει η Φώφη Γεννηματά, η οποία το βράδυ του Σαββάτου μίλησε σε εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. «Αυτή η παράταξη στήνεται στη βάση της ηθικής», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή τη σημαία σηκώνω. Τη σημαία της ηθικής, του ήθους στην πολιτική. Με ανθρωπιά, με σεβασμό στις αξίες μας».

Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε, επίσης, ότι «συγκρούστηκα με τους μηχανισμούς μέσα στο κόμμα και δεν θα επιτρέψω στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς, να υπάρξουν ίντριγκες, μηχανισμοί, τιμάρια, βαρόνοι, φεουδάρχες».

Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι είναι η χειρότερη της μεταπολίτευσης στην πιο κρίσιμη στιγμή: «Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη κυβέρνηση της εξαπάτησης, με τα ψέματα, με τον λαϊκισμό με την ανικανότητα και τον νέο διχασμό που επιχειρείται αυτήν τη στιγμή στο λαό».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασιών, συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε και πάλι πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις. Εμείς θα κάνουμε την έκπληξη στις επόμενες εθνικές εκλογές».