Πολιτικη & Οικονομια

Κουίκ: «Κακομοίρη Θεοδωράκη, θα τα πούμε έξω»

Γιατί ο υφυπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε στον επικεφαλής του Ποταμιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378561-781321.jpg
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Τα fake news ξεκινούν από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» ήταν η ατάκα του Σταύρου Θεοδωράκη που προκάλεσε την έκρηξη του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Κουίκ βρέθηκε στα υπουργικά έδρανα της Βουλής προκειμένου να παρακολουθήσει την «Ώρα του πρωθυπουργού», όπου ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε τη συγκεκριμένη φράση για να θυμίσει ότι ο όρος «fake news» άρχισε να χρησιμοποιείται το 2014 από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που διακινούσαν «ειδήσεις» με στόχο να πληγεί η τότε κυβέρνηση.

Μόλις το άκουσε ο κ. Κουίκ, αντέδρασε, αποκαλώντας τον κ. Θεοδωράκη «κακομοίρη».

«Μην παρεμβαίνετε. Αν έχετε κάτι να πείτε, να το πείτε μετά» απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, με τον υφυπουργό Εξωτερικών να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του και απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη είπε: «Θα τα πούμε έξω».

«Αρχίσατε τα "θα τα πούμε έξω"; Το έχουμε ακούσει και από την Χρυσή Αυγή αυτό, φαίνεται ότι το ξεκινάτε και εσείς», ήταν η απάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού.

Η στιγμιαία ένταση αποκλιμακώθηκε και η συζήτηση συνεχίστηκε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.