Πολιτικη & Οικονομια

Γιάννης Μανιάτης: «Νέα παράταξη χωρίς νέα ηγεσία δε γίνεται»

Συνέντευξη λίγες βδομάδες πριν εκλεγεί ο αρχηγός του νέου κόμματος  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376732-777636.jpg
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ ΑΠΕ/ΜΠΕ

«Νέα παράταξη, χωρίς νέα ηγεσία δεν γίνεται», λέει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Μανιάτης, σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σήμερα Κυρικαή και ενώ απομένουν λιγότερο από 4 βδομάδες για τον πρώτο γύρο της εκλογής στο νέο κόμμα του Κέντρου / Κεντροαριστεράς.

Άλλα σημεία:

  • Η αλλαγή ηγεσίας δε δημιουργεί θέμα ενότητας για την επόμενη μέρα
  • «Το 2015 ήμουν ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας που κατέληξε στη δημιουργία της ΔΗΣΥ. Έχω υπηρετήσει την πράξη την ενότητα»
  • Το νέο «χωρίς νέες αντιλήψεις, δεν γίνεται»
  • Είμαι υποψήφιος, γιατί «θέλω να τιμήσω από την υψηλότερη θέση ευθύνης, τις ίδιες αξίες και αρχές, τις αρχές του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης και να προσφέρω στην πατρίδα μας»
  • Είμαι αντίθετος τόσο στον «αγοραίο νεοφιλελευθερισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και το «δημαγωγικό κρατικισμό» του Αλέξη Τσίπρα.
  • Η χώρα χρειάζεται σύγχρονο εθνικό αφήγημα, της παραγωγικής Ελλάδας, με πρωταγωνιστή την ελληνική σοσιαλδημοκρατία, τη νέα προοδευτική παράταξη, καταθέτοντας συνεκτική προγραμματική πρόταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.