Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Καμίνης: «Η ΝΔ του Καραμανλή χρεοκόπησε τη χώρα»

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για συγκάλυψη των ευθυνών προηγούμενων κυβερνήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375027-774127.jpg
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

«Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα αλλά κυρίως πρέπει να τους πούμε τι θα κάνουμε για αυτή τη χώρα», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, σε ομιλία του στην Τρίπολη.

Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση. Είπε χαρακτηριστικά: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικά σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συγκαλύπτει τις ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή στη χρεοκοπία της χώρας. 

Ο δήμαρχος της Αθήνας εξέφρασε και τη διαφωνία του στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση: «Προσπαθεί να εισαγάγει την απλή αναλογική κεντρικά αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εξασφαλίσει μία παρουσία, μία στοιχειώδη εκπροσώπηση. Μία παρουσία γιατί; Για να φέρουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση την καταστροφή; Αυτό από το οποίο πάσχει η αυτοδιοίκηση είναι από κυβερνησιμότητα, δηλαδή να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να μπορούμε να εκτελέσουμε αυτά που μας ζητάνε οι πολίτες». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.