Πολιτικη & Οικονομια

Νεφελούδης: Επίθεση κατά μέτωπο στη δικαιοσύνη μετά την αυτοκτονία 42χρονης στα Γιαννιτσά

«Ακούει κανείς εισαγγελέας; 15 μήνες απλώρωτη. Τί λέτε τώρα;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363419-751680.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, καταγγέλλει την ελληνική δικαιοσύνη με αφορμή την αυτοκτονία 42χρονης γυναίκας από τα Γιαννιτσά, η οποία εργαζόταν επιχειρήσεις Καρυπίδη και ήταν απλήρωτη για 15 μήνες. Το κυβερνητικό στέλεχος συνδέει την αυτοκτονία με το γεγονός ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται σε βάρος του εν λόγω επιχειρηματία παρά τις εκατοντάδες μηνύσεις που έχουν κατατεθεί.

 «Αυτοκτονία εγκλωβισμένης εργαζόμενης του Καρυπίδη στα Γιαννιτσά ήταν 15 μήνες απλήρωτη. Ακούει κανείς εισαγγελέας; 15 μήνες απλώρωτη. 170 μηνύσεις έχουν υποβληθεί σε βάρος του Καρυπίδη. Καμία αντίδραση. Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι και ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος, " επενδύει" αλλού και να τα αποτελέσματα. Δικαιοσύνη ακούς; Είναι τελικά η οφειλή δεδουλευμένων αποδοχών βλαπτική μεταβολή κύριοι αδέκαστοι. Τί λέτε τώρα; Δικαιοσύνη ακούς;'», έγραψε στο Facebook ο κ. Νεφελούδης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου
Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου

Σχεδόν σύσσωμη η εγχώρια αριστερά έδωσε το «παρών» σε διαμαρτυρία έξω από το Βυζαντινό μουσείο, το οποίο και δόθηκε (έναντι αντιτίμου) στην κόρη του τέως βασιλιά για να πραγματοποιήσει το pre wedding party.

Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά
Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά

Oι τότε πρωταγωνιστές, τώρα με διάφορα «πατριωτικά και εθνικά» προσωπεία ανησυχούντων πρώην στη μια πλευρά ή «κεντροαριστερά και rebranded» στην άλλη, επιδιώκουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι με άλλα ονόματα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.