Πολιτικη & Οικονομια

Εξεταστική για το Noor 1 ζήτησε ο Μητσοτάκης - Αρνήθηκε την πρόταση ο Τσίπρας

Στη δευτερολογία του κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361978-749245.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την επίθεσή του στην κυβέρνηση συνέχισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Noor 1. Ο ίδιος διερωτήθηκε εάν ο πρωθυπουργός είχε λάβει γνώση για την επικοινωνία Γιαννουσάκη – Καμμένου.

«Ή το γνωρίζατε οπότε έχουμε ανάμειξη σε επίπεδo πρωθυπουργού σε μία υπόθεση άκρως προβληματική ή δεν το γνωρίζατε, οπότε ο κ. Καμμένος έχει αυτονομηθεί πλήρως και κακώς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης σας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι φυσιολογικό ένας υπουργός να συνομιλεί 12 φορές με έναν ισοβίτη, καθώς κάτι τέτοιο «δεν συμβαίνει στις δημοκρατικές χώρες».

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «άστοχο» το να γίνει εξεταστική για το θέμα, ενώ σημείωσε πως «η υπόθεση ερευνάται ακόμα από την ελληνική δικαιοσύνη».

Ο πρωθυπουργός προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση που ο τελευταίος διαθέτει περισσότερα στοιχεία, ενώ τόνισε πως ο υπουργός Άμυνας συνομίλησε με έναν ισοβίτη που «του ζήτησε βοήθεια για να δώσει στο φως μία σκοτεινή υπόθεση».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.