Πολιτικη & Οικονομια

Παπαδημητρίου: Μειώσαμε τις συντάξεις κατά 25%, αλλά ο Σόιμπλε είναι ανέντιμος

Δήλωση που διαψεύδει τα non paper του Μαξίμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359176-744361.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τη μείωση των συντάξεων κατά 25% έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, αλλά δεν το λέει, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο υπουργός Οικονομίας είπε: «έχουμε εγκρίνει τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις, μόλις πρόσφατα μια μείωση συντάξεων κατά 25%» προσπαθώντας να πείσει ότι η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές.

Η αναφορά του κ. Παπαδημητρίου συμπεριλαμβάνεται στη συνέντευξή του στη γερμανική Die Welt στην οποία ο Έλληνας υπουργός Οικονομίας εξαπολύει επίθεση κατά του Σόιμπλε λέγοντας ότι η συμπεριφορά του είναι ανέντιμη. «Δεν θέλω να θέλω να φανώ αγενής, αλλά η συμπεριφορά (του κ. Σόιμπλε) μου φαίνεται ότι είναι ανέντιμη», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt» ο Έλληνας υπουργός Οικονομίας.

«Η Ελλάδα γίνεται εξιλαστήριο θύμα», συνέχισε ο κ. Παπαδημητρίου. «Ο κ. Σόιμπλε πρέπει να πει στους ψηφοφόρους του ότι η Ελλάδα πρέπει να αναπτυχθεί και μπορεί κατόπιν να τους εξηγήσει ότι μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο διεγράφησαν χρέη της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.