Πολιτικη & Οικονομια

«Χαράτσι» 2.000 ευρώ για εν ενεργεία στρατιωτικούς

Είναι ενδυματολογικό το θέμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352579-731271.jpg

Με «χαράτσι» ύψους 2.000 ευρώ απειλούνται  αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων εξαιτίας ενός ... ενδυματολογικού θέματος.

Λεπτομερέστερα, όπως γράφει το σημερινό "Έθνος" (Πέμπτη), το ζήτημα αφορά δέκα υποχρεωτικές στολές. Οι στολές διακρίνονται σε βασικές και επιπρόσθετες. Με τη σειρά τους, οι βασικές στολές διακρίνονται σε κύριες, παρεπόμενες και προαιρετικές. Οι κύριες στολές έχουν αρίθμηση από 1 έως 10, η οποία είναι κοινή για και για τους τρεις Κλάδους και Κοινά Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τώρα, η γνωμάτευση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΘΑ καθιστά αυτές τις δέκα στολές υποχρεωτικές για όλους γενικά, αλλά δίχως να προβλέπει χορήγηση από την υπηρεσία, ούτε σχετικό επίδομα, άρα με δικά τους έξοδα. Το κόστος μιας στολής είναι 200 ευρώ, επομένως οι δέκα κοστίζουν 2.000.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.