- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Newsroom
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μειωμένο κατά 3,9% προβλέπεται το σαρακοστιανό τραπέζι του 2017.
Λεπτομερέστερα, η δειγματοληπτική έρευνα που έκανε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ΕΣΕΕ) σε τρία πρωινά (21-23 Φεβρουαρίου 2017) ενόψει της Καθαράς Δευτέρας έδωσε τα εξής στοιχεία:
- Άνοδος τιμής παρατηρείται μόνο στα μύδια (λόγω αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ)
- Στα άλλα θαλασσινά, οι τιμές έχουν πέσει
- Λαγάνα, ελιές, ταραμάς, τουρσί, χαλβάς και κονσέρβες έχουν μέση μείωση 1,7%
- Μέσο ποσό κόστους του σαρακοστιανού τραπεζιού φέτος 47,2 - 67,6 ευρώ, έναντι 47,3 - 72,2 ευρώ του 2016.
(Σ.Σ. Βέβαια, μέχρι την Καθαρά Δευτέρα οι τιμές μπορεί να ανέβουν).