Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: Η Αριστερά είναι και δεν είναι στην εξουσία (video)

Δήλωσε βέβαιος για το κλείσιμο της αξιολόγησης και «θα είναι ντάλα μεσημέρι»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η κυβέρνηση «δεν έχει την πραγματική εξουσία», αλλά «προσπαθεί να πάρει την πραγματική εξουσία», δήλωσε για άλλη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, υπονοώντας ότι τα κόμμα της συγκυβέρνησης δέχονται εδώ και δύο χρόνια πόλεμο. Μιλώντας σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ο κ Πολάκης είπε: «Κλείσαμε δύο χρόνια αριστερής παρένθεσης, παρένθεση μιας κυβέρνησης με την Αριστερά στην εξουσία, στην κυβερνητική εξουσία και προσπαθεί να πάρει την πραγματική εξουσία. Μιας κυβέρνησης, η οποία πολεμήθηκε όσο καμία στη μεταπολίτευση και πολεμιέται μέχρι σήμερα».

Ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και είπε χαρακτηριστικά ότι η αξιολόγηση «θα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι».

Δημοψήφισμα 2015

«Ήμασταν καινούργιοι, κάποια πράγματα δεν τα ξέρουν όλοι από την κοιλιά της μάνας τους» είπε ο αναπληρωτής υπουργός αναφερόμενος στην ανάληψη της εξουσίας από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Μίλησε για συσχετισμούς 18-1 στην ευρωζώνη, εννοώντας ότι όλοι ήταν ενάντια στην Ελλάδα και τόνισε πως μετά το «εντυπωσιακό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», «πονέσαμε πολύ» για τον συμβιβασμό που ακολούθησε.