Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος: «Στυγνός» δικτάτορας ο Ερντογάν. Απειλεί το σπίτι μας

Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «ακραία στοιχεία» στην Άγκυρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333133-690684.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ

Στην αντεπίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της Τουρκίας πέρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 ο κ. Καμμένος αποκάλεσε τον Ερντογάν «στυγνό» δικτάτορα που «απειλεί το σπίτι μας».

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα αυτή τη στιγμή και απειλεί το σπίτι μας. Όταν πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας, θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις Άγκυρας στο Αιγαίο, είπε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό».

Ο υπουργός Άμυνας διευκρίνισε ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. «Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές» σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούν οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ. Καμμένος. Εν αντιθέσει, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «διαλυμένες» τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.