Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος: Τι μου είπε ο Ομπάμα

Ο υπ. Άμυνας μετέφερε τον σύντομο διάλογο που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με μια θερμή χειραψία υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το πρωί της Τρίτης.

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm αποκάλυψε τον σύντομο διάλογο που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο στο κόκκινο χαλί της υποδοχής.

 «Ήταν προσωπική μου επιλογή να επισκεφθώ την Ελλάδα στο τελευταίο μου ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ» είπε, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πολύ ανθρώπινος, πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και συνέχισε μεταφέροντας τη σύντομη συνομιλία του με τον Ομπάμα. 

«Είπα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Η παρουσία του είναι εκτός από συμβολική και σημαντική γιατί μας στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας για να συνεχίσει: «Μου είπε ότι το κάνει με όλη την καρδιά και ότι θα επιμείνει στη βοήθεια προς την Ελλάδα».