Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα πουλήσει την Ακρόπολη αν το ζητήσει η τρόικα

«Δεν έχει ιδέα από αγορές. Είναι άσχετος» 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325551-671684.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

«Γιατί χριστιανέ μου μας κατέστρεψες; Χάσαμε 3 χρόνια από την ζωή μας. Θα βγούμε στις αγορές το 2017,ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει ιδέα από αγορές. Είναι άσχετος».

«Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο παιδί της Τρόικα και αν του ζητήσουν να πουλήσει την Ακρόπολη θα το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πως το κόμμα του ζητά εκλογές γιατί η περαιτέρω παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση «εγκυμονεί κινδύνους για την χώρα».

«Θα παραμείνουν στην κυβέρνηση γιατί τους νοιάζει η καρέκλα τους. Ο μόνος από την κυβέρνηση που άφησε την καρέκλα του είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος φορά παντελόνια και παραιτήθηκε. Τον παραδέχομαι», υπογράμμισε, εκτιμώντας πως δεν θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.