Πολιτικη & Οικονομια

Κουρουμπλής: Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Αποστόλου υποσχέθηκαν τίποτα σε κανέναν

«Το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα κριθεί από την ιστορία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319858-628973.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΓΚΟΡ ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ

«Το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα κριθεί από την ιστορία... Δεν υποσχεθήκαμε τίποτε, ούτε ο Αποστόλου, ούτε ο Τσίπρας... Η κυβέρνηση θα κριθεί γι' αυτά που είπε στο τέλος της τετραετίας» δήλωσε στον Σκάι, την Κυριακή, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, χαρακτηρίζοντας τα περί ΕΝΦΙΑ «όψιμες μνήμες».

Υποστήριξε, επίσης, ότι «τα μέτρα δεν είναι πρόταση της κυβέρνησης αλλά επιβλήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο». Στην ερώτηση, δε, αν η κυβέρνηση εξειδίκευσε κάποιο από τα μέτρα ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «δεν εξιδανικεύσαμε τίποτα, αν σας πω τι εξειδικεύσαμε θα λέγατε "ζήτω"».

Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε: τους καλώ να είναι ενωμένοι και να μην υποκύπτουν στη λογική της παραπληροφόρησης.

«Η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να κυβερνήσει για τέσσερα χρόνια, τότε θα κριθεί» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών από τέσσερις λέγοντας «είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο».

Ο κ. Κουρουμπλής εξαπέλυσε και δριμεία επίθεση τον Πολ Τόμσεν, κάνοντας λόγο για εκβιασμούς με αφορμή το άρθρο του στελέχους του ΔΝΤ που ζητεί νέα δημοσιονομικά μέτρα.

«Οι εκβιασμοί που επιχειρεί ο Τόμσεν δεν μπορούν να έχουν αποδοχή στην Ελλάδα, επί 11 φορές έκοψε τις συντάξεις στην Ελλάδα, άλλη η συνταγή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί... Τα μέτρα που επέβαλαν αυτοί οι κύριοι οδήγησαν τη χώρα σε ύφεση, η κυβέρνηση δεν θα μπει σε αυτή τη λογική» δήλωσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.