Πολιτικη & Οικονομια

Τα tweets του Forrest Gump 410

Μέλος του συλλόγου για την κατάργηση του χαρακτηρισμού παραλλαγής όταν αναφέρεται  σε παντελόνια με χρώματα του δάσους που φοριούνται στις πόλεις

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 410
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28355-62705.jpg

Και τώρα, πώς θα ξαναχρησιμοποιήσουμε την έκφραση «σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν», που έχει χαρακτηριστεί εξαιτίας του Κασιδιάρη για τα επόμενα 30 χρόνια;


Όψιμη Χρυσαυγοδυσανεξία: Το να ανακαλύπτεις μετά βδελυγμίας την αισθητική φτήνια κάθε «Σφακανακογαϊτανοειδούς» καλλιτέχνη, από τη στιγμή που εκείνος δηλώνει ότι στηρίζει τη Χρυσή Αυγή.

● Έστω κι αν εκείνος την ίδια ακριβώς «χρυσαυγιτόφιλη» αισθητική διέθετε και πριν εκδηλωθεί.

● Που σημαίνει ότι, στην πραγματικότητα, είχαμε συνηθίσει να ανεχόμαστε τη «χρυσαυγίτικη» αισθητική, αρκεί εκείνη να μην εκδηλωνόταν επίσημα σαν τέτοια.

● Δηλαδή, sorry, αλλά ο «χρυσαυγιτισμός» ζούσε καμουφλαρισμένος για χρόνια δίπλα μας και εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να του πετάμε λουλούδια και να τον παρακολουθούμε στις Τατιάνες. Οκ;


● Κι όμως, η επιλογή του ringtone στο κινητό, ειδικά όταν πρόκειται για κάποιο τραγούδι που ξεφεύγει από τα στενά όρια του απλού ηλεκτρονικού ήχου, δείχνει τις προτιμήσεις και τις επιλογές κάποιου...

●...που σημαίνει ότι σε ένα αυστηρά politically correct σύμπαν θα έπρεπε να θεωρείται προσωπικό δεδομένο και να μην κοινοποιείται σε οποιονδήποτε, χωρίς τη συναίνεση αυτού που το έχει επιλέξει.

● Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ένα ringtone που δεν πρέπει να το ακούσουν οι γύρω πρέπει να είναι μονίμως στη σίγαση. Άρα είναι άχρηστο.

● Ναι, ήταν ένα επεισόδιο της σειράς «Μάταιες σκέψεις όσο βρίσκεσαι στο μετρό».


● Κλιμακοστάσιο: Το μέρος όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει την εναλλαγή διαφόρων κλιματολογικών συνθηκών.


● Ναι, όταν ο Σεραφείμ Πειραιώς δηλώνει ότι «δεν θα πάρει εύσημα δημοκρατικότητας από τη Μαρία Ρεπούση των 1.670 ψήφων»...

●…χρησιμοποιεί ακριβώς τη μέθοδο αξιολόγησης της AGB, σύμφωνα με την οποία όποιος έχει περισσότερους τηλεθεατές είναι καλύτερος.

● Είναι γνωστή και ως «Μέθοδος σκέψης της Ρούλας Κορομηλά».


● Κι όμως, οι απροκάλυπτες προσλήψεις και οι διορισμοί συμπατριωτών του πρωθυπουργού και άλλων συγγενών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τύπου «Ανθή Σαλαγκούδη» και «Κόρη Πολύδωρα», προσφέρουν τεράστια υπηρεσία στη χώρα.

● Διότι, καταργώντας τα προσχήματα, δείχνουν χωρίς περιττές συγκαλύψεις σε όσους ικανούς φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα εδώ ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία ελπίδα.

● Έτσι, οι ικανοί αναγκάζονται να προσγειωθούν βίαια στη θλιβερή ρουσφετολογική πραγματικότητα, να αφήσουν επιτέλους τις ψευδαισθήσεις τους περί «πατρίδας που τους χρειάζεται» ή «ανάπτυξης που έρχεται»…

●…και να προσανατολιστούν προς μια καριέρα σε κάποια άλλη χώρα που εκτιμάει τα αντικειμενικά προσόντα τους, αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα τις Τάνιες Ιακωβίδου να κάνουν καριέρες που δεν δικαιούνται.

● Συμπέρασμα: Οι ικανοί που τους έφαγε τη θέση κάποια «ΚΠΥ» (αρχικά για το «Κόρη Πρώην Υπουργού») μακροπρόθεσμα βγαίνουν σημαντικά πιο κερδισμένοι, αφού αναγκάζονται να υπερβούν τα πατριωτικά κολλήματα και να γίνουν Έλληνες-που-διαπρέπουν-στο-εξωτερικό.

● Βοηθώντας, δηλαδή, με τον τρόπο αυτό εκτός από τη δική τους ψυχική ηρεμία (μακριά από Ανθές Σαλαγκούδη) και στην αλλαγή της εικόνας της χώρας.

● Κάτι, δηλαδή, απείρως πιο χρήσιμο και πιο υπερήφανο εθνικά από το να δέρνεις Πακιστανούς και να χαιρετάς ναζιστικά.

● Ναι, γι’ αυτό ακριβώς τα ρουσφέτια παρέχουν ύψιστη υπηρεσία στη χώρα.


● Σπορέλαιο: Το λάδι που χρησιμοποιείται από αθλητές για να έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σπορ που κάνουν.


Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Διαχειριστής της σελίδας της Χρυσηίδας Δημουλίδου στο Facebook


Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για...

«Κουταλεκές»: Ο καφέ υγρός λεκές που αφήνει στο πιατάκι του καφέ το κουταλάκι, όταν ανακατέψεις τη ζάχαρη και το γάλα και αναγκαστικά πρέπει να το αφήσεις κάπου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μανούσος Μανουσάκης
Η Λίνα Μενδώνη για τον θάνατο του Μανούσου Μανουσάκη: Υπήρξε ακάματος εργάτης της μικρής και της μεγάλης οθόνης

«Ο Μανούσος Μανουσάκης έκανε ποιοτική τηλεόραση για το ευρύ κοινό, χωρίς εκπτώσεις στις απαιτήσεις του, αλλά και χωρίς να εγκαταλείψει το σινεμά»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.