Πολιτικη & Οικονομια

Βούλα + Ηλίας: Χρυσαυγίτικο Love story

Τα Status updates του Forrest Gump #002

Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

  • Αν το να μαχαιρώνεις Πακιστανούς, είναι κάπως άγριο και «γδέρνει» τις αισθητικές αξίες του μέσου τηλεθεατή, μπορεί εύκολα να αλλάξει αμπαλάζ: Αρκεί να τυλιχτεί σε μια ροζ, τατιανοστεφανιδικού τύπου, μικροαστική κουτσομπολίστικη σαπουνόπερα, από αυτές που λατρεύει να καταναλώνει ο μέσος τηλεθεατής.

     

  • Το ερωτικό τρίγωνο τύπου «Ξανθιά-αθλήτρια-τα-έχει-με-πρωταθλητή-kickboxing-αλλά-γοητεύεται-από-δραστήριο-πολιτικοποιημένο-νέο-που-βαράει-γυναίκες-στα-πάνελ-και-αφήνει-αραβωνιάρη-σύξυλο», έχει όλα τα προσόντα να μετατρέψει τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Βούλα Παπαχρήστου σε σύγχρονους «Ονούρ και Σεχραζάντ».

     

  • Με την κατάλληλη προσέγγιση και τη συνδρομή των trash περιοδικών ο «οξύθυμος Χρυσαυγίτης» και η γλυκιά «Χρυσαυγιτοπούλα» αθλήτρια, μπορούν να αρχίσουν να αντιμετωπίζονται με κωδικούς τύπου «το hot ζευγάρι της πόλης». Να τους καλούν σε μεσημεριανάδικα όπου θα μιλάνε για τη σχέση τους. Να τους φωτογραφίζουν σε νυχτερινές εξόδους και την ώρα που φθάνουν σε κοσμικά event. Και σιγά σιγά να φωτογραφίζονται μαζί τους οι άλλοι επώνυμοι.

     

  • Έτσι σιγά σιγά, το να καις μελαμψούς, το να περπατάς σε σχηματισμό ταγματασφαλίτη και να χτυπάς όσους σου τη σπάνε, μπορεί να αρχίσει να αντιμετωπίζεται σαν κάτι αποδεκτό. Σαν εκκεντρικό χαριτωμένο χόμπι, νέων και ατίθασων παιδιών που απολαμβάνουν την ξεγνοιασιά τους.

     

  • Μέχρι κάποια στιγμή, η Βούλα να τον αποκαλέσει δημόσια «Μπουμπούκο»...