Πολιτικη & Οικονομια

Τρία σχόλια για την επικαιρότητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23554-55790.jpg

Κομματικό κράτος

Γ. Ζανιάς και Αλ. Τουρκολιάς, στη διοίκηση της Εθνικής.

Αλλάζουν πάλι οι διοικήσεις σε Τράπεζες, ΕΡΤ, ΔΕΚΟ όπως πάντα συμβαίνει όταν έρχεται καινούργια κυβέρνηση. Αυτή η χώρα δεν θέλει να αλλάξει. Εναλλαγή κομμάτων στα δημόσια ταμεία, αυτό μόνο ξέρει.

Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι

4ωρο θρίλερ με πυροβολισμούς στην Κηφισιά μετά από ληστεία στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γ. Δώνη. Συνοδεία κάμερας, δημοσιογράφων και έντρομων κατοίκων. Όποιος είδε τα ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων έφριξε. Μπουλούκια σε στυλ ρεμπέτ ασκέρι τρέχανε στους δρόμους, άλλοι με στολές, άλλοι με πολιτικά, με τα όπλα στα χέρια, δίπλα σε κατοίκους και δημοσιογράφους. Καμιά οργάνωση, κανένας αποκλεισμός του χώρου, καμιά οργανωμένη επιχείρηση. Θαύμα που δεν υπήρχαν άλλα θύματα.

Moving Forward

Μια προσπάθεια δεκαετιών στις ΗΠΑ βρίσκει αίσιο τέλος. Το νομοσχέδιο για την υγεία του Μπαράκ Ομπάμα πέρασε από το Ανώτατο Δικαστήριο παρά τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικάνων. Ήταν μια μάχη που είχε αρχίσει από την εποχή του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρυ και αντιμετώπιζε λυσαλέες αντιστάσεις από όλο το αμερικάνικο κατεστημένο. Υπολογίζεται ότι 30 εκατομμύρια ανασφάλιστοι αμερικανοί, θα βρουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.