Πολιτικη & Οικονομια

Ανοικτή Πολιτεία - Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ελλάδα στην Ευρώπη

62222-137653.jpg
A.V. Team
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23286-55245.jpg

Η Ανοικτή Πολιτεία είναι μία πρωτοβουλία πολιτών για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πολιτών που διεκδικούν μια σύγχρονη Ελλάδα, όπως περιγράφεται στην πρώτη μας διακήρυξη αρχών, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και δεσμεύσεις.

Η Ανοικτή Πολιτεία διεκδικεί μία Ελλάδα με ελεύθερη ανταγωνιστική οικονομία, κράτος θεσμών και δικαίου, αποτελεσματική κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, ευέλικτη και φιλική προς τον πολίτη δημόσια διοίκηση, και πιστεύει ότι οι αξίες αυτές μπορούν να διασφαλιστούν μόνο σε μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα.

Είμαστε πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης και θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη θέση της χώρας μας σε μια ραγδαία εξελισσόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση με ενδυναμωμένους τους συνεκτικούς της θεσμούς και την κοινοτική αλληλεγγύη. Οραματιζόμαστε το μέλλον μας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι στο περιθώριο.

Η Ανοικτή Πολιτεία έχει σκοπό, όχι μόνο τη συνεχή παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο, αλλά και την ενεργή άσκηση πίεσης στην λήψη αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής για την υπεράσπιση των αρχών αυτών με συγκεκριμένες δράσεις, που θα πηγάζουν από πρωτοβουλίες των υποστηρικτών της και θα στοχεύουν κάθε φορά στην ανάδειξη συγκεκριμένων προβλημάτων και την υπεράσπιση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

Η πρώτη μας δράση είναι η ίδια η Διακήρυξη των αρχών και του οράματός μας για την Ελλάδα που διεκδικούμε, διότι, μέσα στο κλίμα λαϊκισμού που έχει επικρατήσει, θεωρούμε σημαντικό το να επιστρέψουν αυτές οι αρχές στην Δημόσια Συζήτηση. Η Διακήρυξη της Ανοικτής Πολιτείας έχει ήδη υπογραφεί από 222 πολίτες. Ζητάμε την περαιτέρω διάδοση και προσυπογραφή της στον επίσημο ιστότοπο της Ανοικτής Πολιτείας, www.anoiktipoliteia.eu

 

ANOIKTH ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στα πρόθυρα μιας πρωτοφανούς εθνικής τραγωδίας, που απειλεί να ανατρέψει όλες τις οικονομικές και κοινωνικές δομές της χώρας και να υπονομεύσει τη διεθνή μας θέση. Για πρώτη φορά σε καιρό ειρήνης διατρέχουμε τον κίνδυνο να μηδενιστούν όλα όσα μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα και αυτονόητα. Όλοι ζούμε με το φόβο της απόλυτης καταστροφής, κινδυνεύοντας να χάσουμε κάθε ελπίδα για το αύριο. Αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα στιγμή έχουμε την υποχρέωση της ενεργοποίησης και της δέσμευσης. Δεν δικαιούμαστε να μένουμε παρατηρητές των γεγονότων. Ξεκινάμε σήμερα το πρώτο βήμα μιας πρωτοβουλίας πολιτών για την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Ποιοι είμαστε

  • Είμαστε πολίτες που έχουμε όνειρα κι έχουμε κουραστεί από τον κυνισμό και την απελπισία.
  • Είμαστε εδώ γιατί αρνούμαστε να παραδοθούμε στην κρίση. Γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στο τόπο και στη συνείδηση μας να δράσουμε, βάζοντας την Ελλάδα πάνω από τις διαφορές μας.
  • Είμαστε εμείς οι σκληρά εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, που μοχθούμε καθημερινά σε κλίμα διαρκούς ανασφάλειας, να διατηρήσουμε τις δουλειές μας και να μη βρεθούμε στο ταμείο ανεργίας.
  • Είμαστε εμείς οι επιχειρηματίες, που αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας, που δουλεύουμε σκληρά για να μην συνθλιβούμε από την ύφεση, τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά.
  • Είμαστε εμείς οι επιστήμονες, που έχουμε ιδέες και όρεξη για δουλειά, για να δημιουργήσουμε την ανταγωνιστική Ελλάδα της γνώσης και της καινοτομίας.
  • Είμαστε εμείς οι δημόσιοι λειτουργοί, που θέλουμε να προσφέρουμε, που μπορούμε να δημιουργήσουμε το νέο αποτελεσματικό δημόσιο που θα υπηρετεί τους πολίτες αντί να τους δυναστεύει.
  • Είμαστε εμείς οι νοικοκύρηδες, που ματώνουμε μια ολόκληρη ζωή και δεν θέλουμε να δούμε τους κόπους και τις οικονομίες μας να εξανεμίζονται και να επιστρέφουμε στη φτώχεια της μετακατοχικής Ελλάδας.
  • Είμαστε εμείς οι άνεργοι, που δημιούργησαν ο κρατισμός, η υπανάπτυξη και το πελατειακό κράτος και που μπορούμε να βρούμε δουλειά σύντομα στην Ελλάδα μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων.
  • Είμαστε εμείς οι γονείς, που θυσιαζόμαστε για να δώσουμε εφόδια στα παιδιά μας και δεν
  • θέλουμε να βρεθούμε ανήμποροι να τα βοηθήσουμε, ούτε να τα αποχαιρετήσουμε σε μια οδυνηρή νέα μετανάστευση.

Τι πιστεύουμε

  • Πιστεύουμε σε μια οικονομία υγιή, ελεύθερη και ανταγωνιστική με ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις, ικανό ανθρώπινο δυναμικό, επώνυμα και ανταγωνιστικά ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Πιστεύουμε σε ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, στηριγμένο στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στην επιχειρηματικότητα, στην παραγωγή, στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια κι όχι στα δανεικά και στην κατανάλωση.
  • Πιστεύουμε ότι μόνο με επενδύσεις –από Έλληνες και ξένους– θα μεγαλώσει ο παραγόμενος πλούτος και θα δημιουργηθούν νέες και καλύτερες δουλειές.
  • Αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση του Έλληνα από τη φτώχια και την ανάγκη. Γιατί κανείς δεν είναι πραγματικά ελεύθερος όταν πένεται, όταν ζει αβοήθητος, όταν είναι εξαθλιωμένος.
  • Πιστεύουμε σε ένα δίκαιο σύστημα κοινωνικής αλληλεγγύης που διασφαλίζεται από τους πόρους που παράγει μια υγιής και ανοικτή οικονομία. Πιστεύουμε σε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, που θα παρέχει ένα πλήρες, αποτελεσματικό και αξιοπρεπές δίκτυ προστασίας σε όλους και ιδίως στους πιο αδύναμους.
  • Πιστεύουμε σε ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό κράτος, που παρεμβαίνει μόνο εκεί που η αγορά δεν μπορεί. Κράτος που λειτουργεί με λιγότερους, καλύτερα αμειβόμενους υπαλλήλους και διασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες. Δεν χρειαζόμαστε ένα κράτος που δαιμονοποιεί την επιχειρηματικότητα και ενοχοποιεί το κέρδος, που υπερφορολογεί τους πάντες και που εμποδίζει τη λειτουργία των επιχειρήσεων.
  • Πιστεύουμε σε μια δημόσια παιδεία υψηλού επιπέδου με διαρκή αξιολόγηση σε όλα και για όλους, που θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ανισότητες και θα εξασφαλίζει στα παιδιά τις ευκαιρίες να μορφωθούν και να προοδεύσουν.
  • Αντιστεκόμαστε στο λαϊκισμό, στους αφορισμούς, στη μνησικακία και αγωνιζόμαστε τα παιδιά μας να μη μεγαλώσουν σε μια Ελλάδα απομονωμένη και μίζερη. Αντιτασσόμαστε στο νέο διχασμό, όπου η μια κοινωνική ομάδα θα απαιτεί την διαπόμπευση και την εξόντωση της άλλης. Δεν δεχόμαστε την κατάλυση της ελευθερίας μας από την καταχρηστική δράση οργανωμένων μειοψηφιών, τη φίμωση των πολλών από την τυραννία των λίγων.
  • Πιστεύουμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα. Είμαστε πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης και θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη θέση της χώρας μας σε μια ραγδαία εξελισσόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση με ενδυναμωμένους τους συνεκτικούς της θεσμούς και την κοινοτική αλληλεγγύη. Οραματιζόμαστε το μέλλον μας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι στο περιθώριο. 

Η Ελλάδα στην Ευρώπη

Ήρθε η ώρα να πάρουμε μαζί την πρωτοβουλία και να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που ενώνει, που εμπνέει, που δημιουργεί εναλλακτικές λύσεις για για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Μαζί μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις ουτοπίες με πράξεις ευθύνης. Μαζί μπορούμε να αναλάβουμε θαρραλέες και τολμηρές δράσεις και να υπερνικήσουμε την κρίση. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα εποχή της Ελλάδας που πετυχαίνει και διακρίνεται.

Ξεκινάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κι αυτό γίνεται μόνο με σχέδιο και σκληρή δουλειά, με ψυχή και δύναμη. Είμαστε ανοιχτοί στις νέες ιδέες. Είμαστε δύναμη κεντρομόλος που αναπτύσσεται στο κέντρο του πολιτικού φάσματος. Δεν μας αφορούν τα ιδεολογικά στεγανά. Ανεξάρτητα από το πού προέρχεται ο καθένας μας, συγκεράζουμε διαφορετικές απόψεις για την αναδημιουργία της κοινωνίας μας. Οι δεσμεύσεις όλων όσοι συμμετέχουμε είναι μόνο προς το μέλλον. Με εμπιστοσύνη και βαθιά πίστη στην αξία του καθενός και του συνόλου διεκδικούμε την Ελλάδα που είναι αντάξια των προσδοκιών μας.

Αγωνιζόμαστε να προσελκύσουμε νέα πρόσωπα στην πολιτική ώστε να αναδεικνύονται άνθρωποι καταρτισμένοι και πετυχημένοι, που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο σύνολο.

Η καινούρια αρχή που χρειάζεται η Ελλάδα στηρίζεται στην αλήθεια και στο ρεαλισμό, στον πλουραλισµό των αξιών, των ιδεών και των πεποιθήσεων, στην ηθική της ανεκτικότητας και του αλληλοσεβασµού, στην απελευθέρωση από τη μισαλλοδοξία, την ουτοπία και τα δόγµατα.

Εμείς είμαστε το μήνυμα! Κι ο καθένας από εμάς πρέπει να δώσει τη μάχη στην καθημερινότητά του, στη δουλειά του, στον κύκλο του, σε αυτούς που επηρεάζει, στηριγμένος στη δύναμη των ιδεών μας, στο δίκαιο της προσπάθειας, στην ισχύ της εργαζόμενης πλειοψηφίας, στο χρέος προς τα παιδιά μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες –ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση– σε μια νέα πορεία με συμμάχους την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη σκληρή δουλειά, τη γνώση. Στην πρωτοβουλία των ενεργών πολιτών, των Ελλήνων που δεν παραδίδονται, που αγωνίζονται, που επιμένουν και που τελικά θα νικήσουν.

www.anoiktipoliteia.eu

info@anoiktipoliteia.eu


Υπογράφουν:

1 Ελισάβετ Αγγελακοπούλου Ιδιωτική Υπάλληλος Αθήνα

2 Ηρακλής Αγιοβλασίτης Σύμβουλος Επιχειρήσεων Παπάγου

3 Niko Αgo Δημοσιογράφος Αθήνα/Τεπελένι

4 Ευάγγελος Αγυρίου Παιδίατρος Χρυσούπολη

5 Ντίνος Αδριανόπουλος Στέλεχος Επιχειρήσεων Αθήνα

6 Κυριάκος Αθανασιάδης Συγγραφέας - Επιμελητής Εκδόσεων Θεσ/νίκη

7 Τόλης Αϊβαλής Business Mentor San Francisco

8 Χρήστος Ακρατόπουλος Επιχειρηματίας Αθήνα

9 Κατρίν Αλαμάνου Ιστορικός Κέρκυρα

10 Γιώργος Αλεξάκης Σύμβουλος E-marketing & Social Media Αθήνα

11 Γιώργος Αναστασιάδης Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αθήνα

12 Γιώργος Αναστασίου Επιχειρηματίας Αθήνα

13 Νίκος Ανδρίτσος Δημοσιογράφος Αθήνα

14 Σπύρος Αποστολόπουλος Φοιτητής Αθήνα

15 Κατερίνα Αρβανίτη Οικονομολόγος Αθήνα

16 Μάρθα Αργύρη Ιδιωτ. Εκπαιδευτικός Αθήνα

17 Σπύρος Αργύρης Επιχειρηματίας Αθήνα

18 Εμμανουέλα Αργυροπούλου-Μπουκουβάλα Φωτογράφος Βούλα

19 Νικόλαος Αρμένης Δημοσιογράφος Αθήνα

20 Γιώργος Αχιλλιάς Σύμβουλος Νέων Μέσων Αθήνα

21 Βαρδής Βαβουλάκης Επιχειρηματίας Αθήνα

22 Χρήστος Βαλταδώρος Πολιτικός Επιστήμονας Αθήνα

23 Εμμανουήλ Βαρδής (πρώην) έμπορος Χαλάνδρι/Αθήνα

24 Ξενοφών Βασιλακόπουλος Προγραμματιστής εφαρμογών Αθήνα

25 Αγγέλα Βασιλάτου Τραπεζικός Υπάλληλος Αθήνα

26 Παύλος Βατικιώτης Γραφίστας Αθήνα

27 Κώστας Βατσκαλής Βουλευτής Darwin, Northern Territory Αυστραλίας Darwin, Αυστραλία

28 Γρηγόρης Βαφειάδης Αρχαιολόγος ΥΠΠΟΤ Αθήνα/Παγκράτι

29 Πέτρος Βαφειάδης Πολιτικός Μηχανικός, πρώην Αν. Καθ. Πολυτεχνείου Θεσ/νίκη

30 Γιώργος Βενετσάνος Συνθέτης Αθήνα

31 Νίκος Βιορρές Μηχανικός Λογισμικού Παλλήνη

32 Νίκος Βλαζάκης Ιδιωτ. Υπάλληλος Χανιά

33 Κυριακή Βογιατζή Λογίστρια Αθήνα

34 Φλώρα Βούλγαρη Ελευθ. Επαγγ/τίας Λογίστρια Πειραιάς

35 Ανδρέας Βούρος Σύμβουλος Νέων Μέσων Αθήνα

36 Παντελής Βουτυράκης Στέλεχος οικονομικού τμηματος Αθήνα

37 Γιάννης Βύρκος Επιχειρηματίας Πετρούπολη

38 Λιάνα Γερασοπούλου Νευρολόγος Θεσ/νίκη

39 Τάσος Γεωργακόπουλος Φυσικός - Μοριακός Βιολόγος Πάτρα

40 Καρολίνα Γεωργάτου Σύμβουλος Επικοινωνίας Άμστερνταμ, Ολλανδία

41 Απόστολος Γεωργιάδης Μηχανικός Λογισμικού Σέρρες

42 Αρετή Γεωργιλή Σύμβουλος Επικοινωνίας Αθήνα

43 Παναγιώτης Γεωργόπουλος Ιδιωτικός Υπάλληλος Αθήνα

44 Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος Φοιτητής LL.B./BBA Αθήνα

45 Αριστομένης Γκριτζάλης Φοιτητής Αθήνα

46 Μαρία Γλωσσιώτη Μηχανικός Λογισμικού Αθήνα

47 Χρήστος Γραμματίδης Δικηγόρος Αθήνα

48 Βασίλης Δαββέτας Υποψήφιος Διδάκτορας Μάρκετινγκ Αθήνα-Βιέννη

49 Δημήτρης Δελάκος Σύμβουλος Ακινήτων Περιστέρι

50 Πέτρος Δημητράκος Χρηματιστής Αθήνα

51 Ελισάβετ Δημητρίου Παιδίατρος Αθήνα

52 Κυριακή Δημητρίου-Λαζόγκα Σκηνοθέτις Θεσσαλονίκη

53 Παναγιώτης Διακάκης Οπτικοακουστική αρχειοθέτηση Λονδίνο

54 Μαρία Δοσοπούλου Ιδιωτική Υπάλληλος Αθήνα

55 Αναστασία Δουκάκη Σύμβουλος Επικοινωνίας Αθήνα

56 Θεόδωρος Δούνας Επ. Καθηγητής Αρχιτεκτονικής XJTLU Σουζού, Κίνα

57 Αναστάσιος Α. Δράκος (Δρ.) Επίκουρος Καθηγητής, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών Αθήνα

58 Εύα Επιτροπάκη Στέλεχος Marketing Αθήνα

59 Βίβιαν Ευθυμιοπούλου Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας Αθήνα

60 Κωνσταντίνος Ζαμάνης Σκηνογράφος - Ενδυματολόγος Αθήνα

61 Ευάγγελος Ζαμαντζάς Δημ. Σχέσεις Θεσσαλονίκη

62 Αρετη Ζαφειρίου Ιδιωτ. Υπάλληλος Αθήνα

63 Nικος Ζαχαριάδης Συνταξιούχος Πολιτικος Μηχανικος-Επιχειρηματιας Αθήνα

64 Ιωάννα Ζιάκα Ασφαλιστικός Σύμβουλος Αθήνα

65 Κώστας Ζίβας Επιχειρηματίας Αγιος Νικόλαος Κρήτης

66 Λεωνίδας Ηρακλειώτης Κοσμήτορας, Καθηγητής Chicago, IL, ΗΠΑ

67 Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης Οικονομολόγος Κοζάνη

68 Χάρης Θεοχάρης Μηχανικός Λογισμικού Αθήνα

69 Ιωάννης Π. Ιακώβου Πυρηνικός Ιατρός, Επ. Καθηγητής ΑΠΘ Θεσ/νίκη

70 Ντιάνα Ισιδωρίδη cognitive psychologist / exhibition developer Άμστερνταμ, Ολλανδία

71 Δημήτρης Ιωσηφίδης Επιχειρηματίας Κηφισιά

72 Peter Κjaellkvist Πολιτικός Επιστήμονας Στοκχόλμη, Σουηδία

73 Δημήτρης Κάγκος Μηχ/γος Μηχανικός - Στέλεχος Επιχ/σεων Αθήνα

74 Άκης Καλαϊτζίδης Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Kansas City, Missouri, ΗΠΑ

75 Ντόρα Καλλιόρα Εκπαιδευτικός Αθήνα

76 Κωνσταντίνος Καλογήρου Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αθήνα

77 Κωνσταντίνος Καλογήρου Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc RWTH Άαχεν / Γερμανία

78 Κώστας Κάπος Μηχανολόγος Μηχανικός Θεσσαλονίκη

79 Ερασμία Καππάτου Ηλ/γος Μηχανικός Μόναχο, Γερμανία

80 Χρίστος Καρκαμπούλιας Επιχειρηματίας Λευκωσία, Κύπρος

81 Νικόλας Κατσαούνης Πολιτικός Επιστήμονας Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

82 Σωτήρης Κατσέλος Επιχειρηματίας Αθήνα

83 Μαρία Κατσικοβόρδου Επικοινωνιολόγος Αθήνα

84 Μέμα Καυγά Brand Expert Αθήνα

85 Αναστασία Καψάλη Φιλόλογος Αθήνα

86 Γιώργος Κεδικίδης Επιχειρηματίας Αθήνα

87 Γιάννης Κερατζάκης Ελ. Επαγγ. Μηχ/κός Ασπρόπυργος

88 Εύα Κέσσελρινγκ Καλλιτέχνις Αθήνα

89 Μίνα Κεχαγιόγλου Οικιακά Αθήνα

90 Αθηνά Κιορπελίδου Επιχειρηματίας Καστοριά

91 Ζλάταν Κλάριτς Μεταφραστής Αθήνα

92 Αντρέας Κόκκινος Ιδιωτ. Υπάλληλος Φιλοθέη

93 Γεώργιος Κόλλιας Ακτινοφυσικός Αθήνα

94 Κωνσταντίνος Κόλλιας Οικονομολόγος Αθήνα

95 Φώτης Κόλλιας Δημοσιογράφος Αθήνα

96 Δημήτρης Κολύμβας Καθ. Πανεπιστημίου Innsbruck Innsbruck, Αυστρία

97 Χρυσάνθη Κοντακτσή Διερμηνέας Βρυξέλλες, Βέλγιο

98 Σταύρος Κοντακτσής Επιχειρηματίας Αθήνα

99 Ηλίας Κοντέας Νομικός Σύμβουλος Βρυξέλλες, Βέλγιο

100 Ελένη Κορίτσα Οικονομολόγος Αθήνα

101 Γιάννης Κοτσιφός Δημοσιογράφος Θεσσαλονίκη

102 Ενη Κούκουλα Ιδ. Υπαλληλος / Καλλιτέχνης Φωτογράφος Νέα Κηφισιά

103 Αλέξανδρος Κουλίδης Χημικός Μηχανικός Αθήνα

104 Γιάννης Κουτσομύτης Σκηνοθέτης - Παραγωγός Αθήνα/Χανιά

105 Ελσα Κουτσούκη Πολιτικός Μηχανικός Αθήνα

106 Λίνα Κυριακού Communication Specialist Πειραιάς

107 Αντώνης Κυρίκος Δημοσιογράφος Πετρούπολη

108 Δημήτρης Κωνσταντέλλος Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας Βρυξέλλες, Βέλγιο

109 Ελίνα Κωνσταντίνου Πολιτική Επιστήμων - Στέλεχος Επιχ/σεων Αθήνα

110 Αματίνα Κωστάκου Δημοσιογράφος Αθήνα

111 Γιώργος Κωστούλας Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ Αθήνα

112 Πέτρος Λάζος Ανώτερο Στέλεχος Επιχειρήσεων Αθήνα

113 Γιάννης Λάριος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Αθήνα

114 Αγγέλικα Λεούση Επιχειρηματίας Αθήνα

115 Γιώργος Λίταινας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Αθήνα

116 Σταμάτης Λογοθέτης Επιχειρηματίας Σάμος

117 Χρήστος Λόλας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Αρτέμιδα

118 Νέστωρ Λουϊζίδης Σύμβουλος Επιχ/σεων - Developer Μαλακάσα

119 Χρήστος Λουκάς Στέλεχος πωλήσεων/ μάρκετινγκ Αθήνα

120 Σπύρος Μαλανδρενιώτης Ιδ. Υπάλληλος - Δ/ντής Ναυτιλιακής Αθήνα/Φιλοπάππου

121 Σπύρος Μανιατόπουλος Δικηγόρος Αθήνα

122 Έλενα Μαντζαβίνου Post Production supervisor & compositor Αθήνα

123 Ορέστης Μάρκου Μηχανικός Λογισμικού Αθήνα

124 Γιάννης Μαυράκης Νομικός - Συμβολαιογράφος Αθήνα

125 Σεραφείμ Μαυράκης Ιδιωτικός Υπάλληλος Θεσσαλονίκη

126 Γεώργιος Μελιανός Επιχειρηματίας Αθήνα/Πάτμος

127 Παντελής Μήτσιου Περιβαλλοντολόγος-Επιχειρηματίας Ηλιούπολη

128 Δημήτρης Μιχαλέλης Δημοσιογράφος Αθήνα

129 Νικόλας Μπενέκος Επιχειρηματίας Κύπρος

130 Παύλος Μπιζίμης Μηχ/γος Μηχ/κος - Επιχειρηματίας Αθήνα

131 Μάξιμος Μπογιατζής Πολιτικός Μηχανικός Ορεστιάδα

132 Στέφανος Μπουλανικιάν Αρχιτέκτων - Επιχειρηματίας Αθήνα/Παλλήνη

133 Δημήτριος Μπούχαλης Λογιστής - Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Καλαμάτα

134 Αλέξης Μυλωνάς Πολιτικός Επιστήμονας - Διεθνολόγος Αθήνα

135 Δημήτρης Νικολακόπουλος Συντονιστής ΚΙ.Π.Ο.ΚΑ. Αθήνα

136 Στράτος Νικολούτσος Μηχανικός- Σύμβουλος Πληροφορικής Αθήνα

137 Γιώργος Νόκος Καθηγητής Ιστορίας Χαλάνδρι

138 Κωνσταντίνος Ξένος Επιχειρηματίας Αθήνα

139 Ζωή Οικονομίδου Ιδιωτ. Εκπαιδευτικός Θεσ/νίκη

140 Μαρία Ορφανίδου Οδοντίατρος Αθήνα/Νέα Σμύρνη

141 Φάνης Ουγρίνης Επιχειρηματίας Θεσσαλονίκη

142 Κωνσταντίνος Παγανός Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Καρδίτσα

143 Φάνης Παναγιώτου Φοιτητής Αθήνα

144 Χάρης Πανόπουλος Επιχειρηματίας Αθήνα

145 Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Διδακτορικός φοιτητής Επικοινωνίας & ΜΜΕ Αλμυρός Μαγνησίας

146 Κατερίνα Παπαδάκη Δικηγόρος Χανιά

147 Γεώργιος Παπαδογιώργος Ιδιωτικός Υπάλληλος Ηλιουπολη

148 Κώστας Παπαδόπουλος Ιδιωτικός Υπάλληλος Reading, Αγγλία

149 Κωνσταντίνος Παπαδούκας Εκπαιδευτικός - Γλύπτης Αθήνα

150 Δημήτρης Παπαζυμούρης Διευθυντής Στρατηγικής Διαφημιστικής Εταιρίας Χαλάνδρι

151 Θανάσης Παπαθανασίου Διευθύνων Σύμβουλος FRANK AE Αθήνα

152 Θεοδόσης (Σάκης) Παπαθεοδώρου Επιχειρηματίας Αθήνα

153 Γιάννης Παπαθωμόπουλος Ιδ. Υπάλληλος Αθήνα

154 Γιάννης Παπαϊωάννου Μηχανικός Ψυχικό

155 Κων/νος Παπαμιχαλόπουλος Εικαστικός Αθήνα

156 Θέμης Παπανδρέου Φωτογράφος Λάρισα

157 Γεωργία Παπανικολάου Διεθνολόγος Αθήνα

158 Παναγιώτης Παπαχατζής Σύμβουλος Νέων Μέσων Αθήνα

159 Νίκος Παππάς Σιδηρουργός Λευκάδα

160 Ξένια Παρασκευοπούλου Ψυχολόγος Αθήνα

161 Χρύσα Παρασκευοπούλου Ακτινοφυσικός Αθήνα

162 Μάνος Παυλάκης Ιατρός - Χειρούργος Αθήνα

163 Ιωάννα Παχή Ιδιωτ. Υπάλληλος Αθήνα

164 Γιώργος Πετράκος Στατιστικός, Καθηγητής Παν/μίου Αθήνα

165 Ελένη Πετροπούλου Έμπορος Καλλιθέα

166 Γιώργος Πήττας Creative Director & Strategist/ Columnist Λευκωσία

167 Δημήτρης Πιερράκος Μηχανικός Λογισμικού Αθήνα

168 Λίλα Πισσαλίδου Δερματολόγος Θεσσαλονίκη

169 Ευστάθιος Πολίτης Επιχειρηματίας Πάτρα

170 Στέφανος Πουγκάς Σύμβουλος Επιχειρήσεων Δρέσδη, Γερμανία

171 Χρήστος Πουλάκης Εκπαιδευτικός- Δημοσιογράφος Όσλο, Νορβηγία

172 Τζώρτζης Ποφάντης Παραγωγός Διαδικτυακού Περιεχομένου Αθήνα

173 Γεώργιος Ράδος Ιδιωτικός Υπάλληλος Ελληνικό

174 Γιάννης Ραυτόπουλος Γεωγράφος Ραφήνα

175 Τζίνα Ρούπακα Σύμβουλος Μαρκετινγκ & Έρευνας αγοράς Λαγονήσι

176 Γιάννης Σαββόπουλος Άνεργος (Στέλεχος Μάρκετιγκ) Κερατσίνι

177 Ευσταθία (Έφη) Σαλακά Δικηγόρος Αθήνα

178 Μαρία Σαμαρά Ψυχολόγος Αθήνα

179 Αναΐς Σαντουριάν Στατιστικός Πειραιάς

180 Ηelena Σάρι Διευθύν. Σύμβουλος TNS ICAP AE Αθήνα

181 Τιμόκλεια (Λίλα) Σεργάκη Δικηγόρος DEA Aθήνα

182 Άγγελος Σερέτης Επιχειρηματίας Αθήνα

183 Μιχαήλ Σιβρικόζης Επιχειρηματίας (adITEM Ltd) Αθήνα

184 Πέτρος Σκαπινάκης Ψυχίατρος, Επικ. Καθηγητής Παν. Ιωαννίνων Ιωάννινα

185 Όλγα Σταυροπούλου Επιχειρηματίας Αθήνα

186 Λίνα Στεφάνου Συγγραφέας - Δημοσιογράφος Αθήνα

187 Χρήστος Στόικος Σύμβουλος Επικοινωνίας Επιχειρήσεων Αθήνα

188 Ειρήνη Συνοδινού Επιχειρηματίας Αθήνα

189 Εύα Σύπρη Φοιτήτρια Διεθνών Σπουδών Michigan, ΗΠΑ

190 Αχιλλέας Ταρασίδης Πολιτικός Μηχανικός Αθήνα

191 Αλεξάνδρα Τζαβέλλα Δημοσιογράφος Αθήνα

192 Αγγέλικα Τζέμου Ιδιωτ. Υπάλληλος Αθήνα

193 Δημήτρης Τζουμάκας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πάτρα

194 Βασίλειος Τοκάκης Σύμβουλος Επικοινωνίας Αθήνα

195 Λουλουδιά Τορνατζή Ιδιωτ. Υπάλληλος Αθήνα

196 Αντρέας Τριανταφυλλίδης Εγχειρηματίας (entrepreneur) Αθήνα

197 Ηλίας Τσάγκας Μηχανολόγος Μηχανικός Θεσσαλονικη

198 Μάριος Τσάκας Σύμβουλος Επιχειρήσεων Ελληνικό

199 Αναστάσιος Τσακιρίδης Συνταξιούχος Τραπεζικός Συκιές Θεσ/νικης

200 Μαρία Τσάκου Δικηγόρος Αθήνα

201 Ιφιγένεια Τσαντίλη Οικονομολόγος - Δημοσιογράφος Αθήνα

202 Κωνσταντίνος Τσίμας Κοινωνιολόγος - Σύμβουλος Επιχ/σεων Αθήνα

203 Ελένη Φακίνου Ιδιωτική Υπάλληλος Νέα Σμύρνη

204 Γρηγόρης Φαρμάκης Διευθύνων Σύμβουλος Agilis SA Αθήνα

205 Δημήτρης Μ. Φαρμάκης Ιατρός Καρδιολόγος Θεσ/νίκη

206 Γιώργος Φλέσσας Επιχειρηματίας Αθήνα

207 Δημήτρης Φλώρος Digital & SoMe Expert Αθήνα

208 Λίνα Φουντουλάκη Φωτογράφος Αθήνα

209 Ηλίας Φραγκούλης Δημοσιογράφος Νέα Σμύρνη

210 Ηλίας Φρέντζος Πολιτικός Μηχανικός Αθήνα

211 Αναστασία Φωκά Υπεύθυνη Κλινικών Δοκιμών, Έπιστ. Δημόσιας Υγείας Αθήνα

212 Λεών Χάγουελ Τραπεζικός Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

213 Νανά Χαλκίδου Personal Trainer Πειραιάς

214 Τατιάνα Χαλκίδου Ερευνήτρια Οκλαχόμα, ΗΠΑ

215 Σόνια Χαλκίδου Στατιστικός Πειραιάς

216 Ευάγγελος Χαμπηλομάτης Επιχειρηματίας (epixeiro.gr) Αθήνα

217 Ειρήνη Χατζή Γραφιστική Θεσσαλονίκη

218 Γεώργιος Χατζηδημητρίου Ιδιωτ. Υπάλληλος Αθήνα

219 Ιωάννης Χατζηνικολάου Ιατρός Πειραιάς

220 Ξένια Χριστονάκη Διαφημίστρια Αθήνα

221 Απόστολος Χριστοφής Ηλ/γος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών Δράμα

222 Δήμητρα Ψαχούλια Σύμβουλος Επικοινωνίας Αθήνα

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.