Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 393

Για τη ΝΔ ο αγώνας για την ηγεσία έχει ήδη αρχίσει. Όλοι πλασάρονται για την επομένη των εκλογών. Ακόμα και οι «βουλευτές από σόι»!

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 393
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22379-49995.jpg

✑ Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημ. Αβραμόπουλος θεωρεί λάθος κίνηση την επανένταξη της Ντόρας στο κόμμα. Αυτά, λέει, γίνονται σε φάσεις ανόδου των κομμάτων και όχι σε εποχές κρίσης.

✑ Για τη ΝΔ ο αγώνας για την ηγεσία έχει ήδη αρχίσει. Όλοι πλασάρονται για την επομένη των εκλογών. Ακόμα και ο Μ. Βορίδης.

✑ Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Ακόμα και οι «βουλευτές από σόι»!

✑ Από το πάλαι ποτέ ιστορικό «δημοψήφισμα για τις βάσεις» στο επί των ημερών μας «δημοψήφισμα για το μνημόνιο». Διά χειρός Νίκου Βούτση, με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ.

✑ Αποστάσεις μαθαίνουμε ότι κρατά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από τα οικονομικά «αστέρια» του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με  ορισμένες βασικές επιλογές που δημοσιοποιήθηκαν.

 

✑ Σε σύσκεψη στο ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις των ΜΜΕ, επισημάνθηκαν δύο αδύνατα σημεία: η πολυγλωσσία και η αλαζονεία στελεχών. Για ποιους χτυπά η καμπάνα;

✑ Το ακούσαμε από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Όλα τα κόμματα, δεξιά και αριστερά μας, κάνουν μεταγραφές, στο δικό μας “μαγαζί” δεν έρχεται κανένας»!

✑ Από το εγώ στο εμείς. Ο Ευ. Βενιζέλος εγκαταλείπει τις τρεις προσεχείς προεκλογικές εβδομάδες τις μοναχικές του εμφανίσεις και φτιάχνει «ομάδα», με τους συνήθεις υπόπτους...

✑ Αλήθεια, τι γίνεται με τις εγγυήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ στις τράπεζες –ιδιαίτερα στην ΑΤΕ–, τώρα που ξέπεσαν σε ποσοστά;

✑ Ο Π. Καμμένος επέλεξε, ως αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», την έδρα στον Έβρο. Έτσι ο εκλεγείς βουλευτής Μαρ. Ουζουνίδης έχασε την έδρα του, έγινε έξαλλος και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη ΝΔ.

✑ Στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προτάθηκε, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να είναι ο μεσολαβητής στο γάμο Σαμαρά-Μπακογιάννη, αν και ήταν υπέρ της σύγκλισης.

✑ Στη συνδιάσκεψη της ΝΔ, που γίνεται το Σάββατο, συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – της «γαλάζιας» συνδικαλιστικής παράταξης. Θα ακουστούν σκληρές κουβέντες για τους πρόσφατους «γάμους»...

✑ Για «πολιτική κουζίνα» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, αναφερόμενος στα πολιτικά κόμματα της χώρας μας. Είδατε κανέναν από τους ευαίσθητους δικούς μας να κοκκινίζει ή να αντιδρά; 

✑ «Δεν πιστεύω στη Δημοκρατία και σύντομα θα με θυμηθείτε. Ο ελληνικός λαός θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα Ελλάδα χωρίς Δημοκρατία ή Δημοκρατία χωρίς Ελλάδα». Κώστας Πλεύρης, δικηγόρος, στο πλευρό πλέον του Γ. Καρατζαφέρη, μετά την προσχώρηση το γιου του στη ΝΔ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.