4939-198868.jpg
Ευτύχης Παλλήκαρης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14979-41310.jpg

Η Νέα Δημοκρατία εξοργίζεται για τα εχθρικά προς αυτήν δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο.

Το είπε ο Αντώνης Σαμαράς και στην κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ στη Βουλή κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αυτή στην ουσία ενορχηστρώνει τα κακόβουλα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Αλλά κακώς διαμαρτύρεται. Ας δει και τη φωτεινή πλευρά του πράγματος, αντί να λοιδορεί τους εντός και εκτός χώρας υπονομευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το διατύπωσε με απλά λόγια σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος.

«Να σας πω την αλήθεια, πίστευα ότι έχουν λίγο περισσότερο μυαλό (σ.σ. οι κουτόφραγκοι...). Πάνε να κάνουν τον Αντώνη τον Σαμαρά πολύ-πολύ γρήγορα πρωθυπουργό και μάλιστα με ποσοστά θριαμβικά. Το λεω γιατί όσο κάθε μέρα ακουει ο κόσμος ότι οι ξένοι λένε του Σαμαρά πήγαινε και ψήφισε και εσύ το μνημόνιο και ο Σαμαράς τους λεει όχι, και λένε βρε παιδί μου τόσοι πρωθυπουργοί πιέζουν το Σαμαρά και αυτός αντιστέκεται και τα μέσα ενημέρωσης κάθε τρεις και λίγο μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε αυτό, τότε στέλνουν όλη την πλατεία στη ΝΔ».

Επομένως γιατί εξοργίζεται ο Mister No πρόεδρος της ΝΔ ( O Κύριος Όχι κατά την γερμανική εφημερίδα Die Zeit); Από την περασμένη Κυριακή οι εταίροι μας διαμήνυσαν πως αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο δεν παίρνουμε την πέμπτη δόση. Με ένα ακόμα όχι θα ηγηθεί της νέας Ελλάδας, πιθανόν «με ποσοστά θριαμβικά».

Ποιας ακριβώς, είναι μια άλλη ιστορία...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.