Πολιτικη & Οικονομια

Σήμερα η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου για Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις

Στις 6 το απόγευμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130266-294999.jpg

Την πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση, διοργανώνει η Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Θέμα της εκδήλωσης είναι: «Οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για μια νέα αρχή στη χώρα», και βασικοί ομιλητές οι καθηγητές Νικ. Διαμαντούρος, Γ. Σωτηρέλλης και Ξεν. Κοντιάδης.

Από την Επιτροπή Διαλόγου θα μιλήσουν οι κ. Δ. Τσιόδρας και Ν. Κανελλόπουλος.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων, η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών Σπύρος Λυκούδης, ο Πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος και άλλοι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου
Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου

Σχεδόν σύσσωμη η εγχώρια αριστερά έδωσε το «παρών» σε διαμαρτυρία έξω από το Βυζαντινό μουσείο, το οποίο και δόθηκε (έναντι αντιτίμου) στην κόρη του τέως βασιλιά για να πραγματοποιήσει το pre wedding party.

Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά
Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά

Oι τότε πρωταγωνιστές, τώρα με διάφορα «πατριωτικά και εθνικά» προσωπεία ανησυχούντων πρώην στη μια πλευρά ή «κεντροαριστερά και rebranded» στην άλλη, επιδιώκουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι με άλλα ονόματα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.