Πολιτικη & Οικονομια

Die Welt: Αναπόφευκτη η σύγκρουση Ελλάδας και θεσμών

Το Βερολίνο, σημειώνει, χρειάζεται την Αθήνα για το προσφυγικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
117620-262460.jpg

Αναπόφευκτη θα είναι μια νέα σύγκρουση μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της το 2016, εκτιμά η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία χαρακτηρίζει το θέμα της Ελλάδας ως μία από τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Άνγκελα Μέρκελ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία τοποθετεί την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος τον Απρίλιο ή το αργότερο έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου, η γερμανική κυβέρνηση «δεν θα είναι πλέον σε θέση να ασκήσει την ίδια πίεση στην Ελλάδα όπως πριν από έναν χρόνο», καθώς το Βερολίνο χρειάζεται την Αθήνα λόγω προσφυγικής κρίσης για την φύλαξη των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου
Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου

Σχεδόν σύσσωμη η εγχώρια αριστερά έδωσε το «παρών» σε διαμαρτυρία έξω από το Βυζαντινό μουσείο, το οποίο και δόθηκε (έναντι αντιτίμου) στην κόρη του τέως βασιλιά για να πραγματοποιήσει το pre wedding party.

Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά
Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά

Oι τότε πρωταγωνιστές, τώρα με διάφορα «πατριωτικά και εθνικά» προσωπεία ανησυχούντων πρώην στη μια πλευρά ή «κεντροαριστερά και rebranded» στην άλλη, επιδιώκουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι με άλλα ονόματα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.